MENÜ

Beşiktaş golle buluştu!

Antalya maçından bu yana gol sevinci yaşayamayan Kartal, dün A2 takımla oynanan hazırlık sınavında Tabata'yla fileleri havalandırdı.

Beşiktaş golle buluştu!

Beşiktaş, CSKA Moskova ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı hazırlıkları çerçevesinde dün A2 takımıyla karşılaştı. Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan ve 30’ar dakikalık 2 devre halinde oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Antrenman maçında A takımın golünü Tabata, A2 takımının golünü ise Ali Kuçik attı. Böylece Beşiktaş, ligin ikinci haftasındaki Antalyaspor karşılaşmasından sonra ilk kez gol sevinci yaşamış oldu. Maçta sakatlıkları bulunan Rüştü ve Ferrari de kontrollü olarak forma giyerken, Yusuf Şimşek takımdan ayrı olarak çalıştı. Sözleşmesi askıya alınan Matias Delgado ise özel programına devam etti.

Haberin Devamı

‘Kötü örnek, örnek olmaz’
Bu arada Ümraniye’de A2 takımın hocası Sergen Yalçın’a ilgi büyüktü. Yardımcı antrenör Tayfur Havutçu, “Futbol oynarken bu kadar çalışsaydın, şimdi hala sahada olurdun” diyerek eski takım arkadaşına takıldı. Sergen de gülerek, “Burası yeri değil, çocuklara kötü örnek olmayalım” yanıtını verdi. Mustafa Denizli ise şu sözlerle sohbete noktayı koydu: Kötü örnek, örnek olmaz!

Sergen Yalçın, dün Ümraniye’deki en popüler isimdi. Bir süre yardımcı antrenör Tayfur Havutçu’yla şakalaşan A2 takımın hocası, daha sonra Denizli’yle sohbet etti.

YORUM YAZ