MENÜ

Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa final maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'ler

Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan Galatasaray, Konya'da Süper Kupa Finali'nde karşılaşacak. İki ekip de sezonun ilk resmi maçında ilk kupasına ulaşmaya çalışacak. 'Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa final maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman?' bilgilerini topladık. Ayrıca Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'leri ve hakem Mete Kalkavan'la ilgili bilgileri aktarıyoruz.

Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa final maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray, Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Kıran kırana bir futbol maçına sahne olması beklenen Süper Kupa ne zaman ve nerede oynanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun şampiyonu Beşiktaş oldu. Ziraat Türkiye Kupası'na ise finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup eden Galatasaray ulaştı.

Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi Mete Kalkavan / Süper Kupa Finali

İki dev organizasyonun şampiyonları Beşiktaş ve Galatasaray, statü gereği Süper Kupa'da karşı karşıya gelecekler. TFF Süper Kupa Finali'ni kazanan taraf sezona ekstra bir motivasyonla başlamış olacak.

Süper Kupa Finali geliri şehit ailelerine bağışlanacak

Süper Kupa'nın son şampiyonu Hamza Hamzaoğlu'nun yönetimindeki Galatasaray oldu.

Kadrosunu yeni transfer yapan ve bu transferleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren her iki takımın da sahaya çıkacağı 11'ler şimdiden merak konusu.



Beşiktaş'ın Süper Kupa 11'i

Süper Kupa ne zaman oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Kupa 13 Ağustos Cumartesi günü oynanacak. TFF daha önce bu tarihi 11 Ağustos Perşembe olarak açıklamıştı.

Galatasaray'ın Süper Kupa 11'i

Süper Kupa nerede oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamada Süper Kupa'ya Konya'da bulunan Konya Büyükşehir Stadyumu'nun evsahipliği yapacağı belirtildi.



Şenol Güneş: Kadromuz Şampiyonlar Ligi için yeterli değil

Süper Kupa Finali saat kaçta oynanacak?
Galatasaray Beşiktaş arasındaki bu mücadele 20.45'te başlayacak.

Süper Kupa Finali hangi kanalda yayınlanacak?
Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa Finali ATV'den naklen şifresiz olarak yayınlanacak.

Süper Kupa'nın sponsoru Turkcell

Turkcell, Spor Toto Süper Lig'in iletişim sponsoru oldu ve TFF Süper Kupa'ya ismini verdi.

Şirketten yapılan açıklamada, Turkcell'in 2015-2016 sezonunda Spor Toto Süper Lig'in resmi iletişim sponsoru olduğu ve TFF Süper Kupa'ya da ismini verdiği kaydedildi.

Turkcell'in 2005-2010 yılları arasında Türk futbolunun en üst ligine ana sponsor olarak destek verdiği hatırlatılırken, "Turkcell, 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e tekrar geri dönerek 2015-2016 sezonu itibariyle resmi iletişim sponsoru oldu. Türk futbolunun marka değerinin artması için çalışmalarını sürdüren Turkcell, bu amaç doğrultusunda TFF Süper Kupa'nın da isim sponsoru oldu. TFF Süper Kupa maçları önümüzdeki yıl itibariyle Turkcell Süper Kupa ismiyle oynanacak" denildi.

Beşiktaş Konya'ya gitti

Beşiktaş, Konya'daki Süper Kupa Finali'ne 1 gün önceden gitti. Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra yöneticiler Umut Güner, Hakan Kalkavan ve Hakan Özköse de takımla birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Konya’ya uçtu. Siyah-beyazlılar, Konya’ya hangi futbolcuların götürüldüğü bilgisini paylaşmadı.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Galatasaray, 13 Ağustus Cumartesi günü saat 20.45’te karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Beşiktaş maçı kadrosu 27 kişi

Galatasaray da Beşiktaş gibi dev maça bir gün kala mücadelenin oynanacağı Konya'ya gitti. Sarı-Kırmızılılar 27 kişilik bir oyuncu grubu ile maçın oynanacağı kente uçtu. Cim Bom'un kadrosunda şu oyuncular var:

Fernando Muslera, Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Martin Linnes, Blerim Dzemaili, Emrah Başsan, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever.


Son Dakika: Lucas Leiva'nın Galatasaray'a transferi gerçekleşmedi



Eren Derdiyok'un gözü Beşiktaş’ta



Transferde Beşiktaş'ın haftası



Inter, Frank de Boer'u duyurdu!



Galatasaray, Luis Cavanda transferini bitirdi



Fikret Orman: Eto'o ile alakamızı kestik



Sosa ailesiyle birlikte İstanbul'a döndü



Rio Olimpiyatları'nda bugün



Real Madrid Sevilla UEFA Süper Kupa Finali hangi kanalda ne zaman?

Haberin Devamı
YORUM YAZ