MENÜ

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemini açıkladı!

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş - Galatasaray derbisi oynanacak. Fanatik Gazetesi hakem yorumcusu Deniz Çoban, derbinin hakemini günler kala açıkladı.

Süper Lig'de gelecek hafta Beşiktaş - Galatasaray derbisi oynanacak. Fanatik Gazetesi hakem yorumcusu Deniz Çoban, derbinin hakemini açıkladı.

Haberin Devamı

Merkez Hakem Kurulu'nun 13. hafta hakemlerinin açıklamasının hemen ardından Fanatik TV'ye konuşan yazarımız Deniz Çoban, Beşiktaş - Galatasaray derbisine atanacak hakem hakkında ön görüsünü paylaştı.

Bu haftanın atamalarında ufak mesajlar olduğunu ifade eden Deniz Çoban, "Kasımpaşa-Malatyaspor maçında Fırat Aydınus görevlendirilmiş. Fırat Aydınus, derbiden sonra Galatasaray camiasının tepkisini üzerine çekmişti. Namoğlu, Aydınus'a bu maçı vererek arkasında olduğunu göstermek isterdi. Göztepe-Başakşehir maçında Bülent Yıldırım var. Bülent Yıldırım da bu sezon eleştirilerden bayağı nasibini almış bir hakem ama tecrübeli bu tarz maçların hakemi görüntüsünde. Namoğlu bu atamayı yapacak tecrübelisi ile tecrübesizi ile bütün hakemlerinin arkasında olduğunu söylemek istemiş.

Haberin Devamı

Galatasaray maçında Hüseyin Göçek'i, Beşiktaş maçında da Mete Kalkavan'ı gördükten sonra çok ciddi bir mesajın daha gizli olduğunu düşündüğünü ifade eden Deniz Çoban, "Önümüzdeki hafta Beşiktaş - Galatasaray derbisi var. Bu maçın hakeminin de Cüneyt Çakır olacağını bu haftadan söyleyebiliriz" dedi.

YORUM YAZ