MENÜ

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi şifresiz canlı izle - BJK - FB canlı yayın

Geri sayım sona erdi ve Beşiktaş-Fenerbahçe başladı. Avrupa kupalarına katılmak yolunda büyük bir önem arz eden bu kritik derbide iki takımda da tek hedef sahadan 3 puanla ayrılmak. Fenerbahçe'de Luiz Gustavo sakatlığı nedeniyle sahada yer alamıyor. Beşiktaş'ta ise sakatlığını atlatan kaptan Burak Yılmaz formasına kavuştu. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi şifresiz canlı izle - BJK - FB canlı yayın

Süper Lig’de artık sona doğru yaklaşılırken, bitime 2 hafta kala herkesin gözü Beşiktaş-Fenerbahçe arasındaki kapışmada. Dev derbide kazanan taraf, 3 puandan çok daha fazlasını almış olacak. Ev sahibi Kara Kartal ve konuk Kanarya’nın bu maç öncesi şampiyonluk hedefi yok ama ikisinin de Avrupa Kupaları adına farklı rotaları bulunuyor. Ligde 56 puanla üçüncü Sivasspor’un 1 puan gerisinde yer alan Beşiktaş, Fener karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak, Şampiyonlar Ligi bileti umudunu son haftaya taşımak istiyor. Bir yandan Sivas’ın puan kaybetmesini de bekleyen teknik direktör Sergen Yalçın’ın öğrencilerinin, Trabzonspor’un CAS’taki duruşmasından rakibinin aleyhine bir karar çıkması durumunda, Devler Ligi’ne gitmek için üçüncü olması yetecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE CANLI İÇİN TIKLAYIN

DEV MAÇA SÜRPRİZ ORAN! TIKLA, HEMEN OYNA!

Diğer tarafta bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve ayağına gelen fırsatları puan kayıplarıyla elinin tersiyle iten Fenerbahçe, 50 puanla 6. Alanya’nın 1, 5. Galatasaray’ın 2 puan gerisinde bulunuyor. Sarı-Lacivertliler de Beşiktaş’ı mağlup ederek ve üstündeki rakiplerinin puan kaybı yaşamasını umut ederek, ligi 5. sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılmayı hayal ediyor. Fener 5.’liği alırsa, bu hedefine ulaşmak için Trabzon’un 1 yıllık men cezasının onanması ya da Karadeniz ekibinin cezasının kalkması halinde Türkiye Kupası finalinde Alanya’yı devirmesini bekleyecek. Bu iki olasılık, Kanarya’ya Avrupa Kupaları’nın yolunu açacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 11'i: Ersin, Gökhan, Roco, Vida, Caner, Atiba, Elneny, Lens, Boateng, Boyd, Burak

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Ozan, Tolga, Deniz, Ferdi, Emre, Muriç

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayan sezonun son derbisini, hakem Halil Umut Meler yönetiyor. Meler'in yardımcılıklarını, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapıyor. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanıyor. 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar

Arena Sport 1 HD (cro)

Arena Sport 2 HD (serbia)

Az Tv(Azerbaycan)

beIN Sport Max 7

beIN Sport Mena 6 (Arap kanalı)

BT Sport Extra Red Button

OTE Sport 7 HD

Sky Sport 8 (Germany)

Sport Tv1 (Portugal)

Supersport Maximo 1

Viasat Xtra 3

İnternet üzerinden online yayın yapan kanallar;

Fox Soccer 2GO

Proximus 11+ HD (Belçika)

TeleClub Sport PPV /HD

ViaPlay (Denmark)

ViaPlay (Finland)

ViaPlay (Norway)

ViaPlay (Sweden)

AZ TV Frekans Bilgisi

Uydu : Azerspace-1

Frekans: 11169

Sembol: 20400

Fec: 5/6

Polarizasyon: H- Yatay

BT SPORT EXTRA 5

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey

SKY SPORT 5

Sky Sport 5 Frekansı

Uydu Adı : Astra 1M

Frekansı:12.304

Sembol:27500

Fec :9/10

N'KOUDOU, UMUT VE LJAJİC YOK

Beşiktaş, Fenerbahçe karşısına 3 futbolcusundan yoksun çıkacak.

BTC Turk Yeni Malatyaspor maçında 4'üncü sarı kartı görerek cezalı duruma düşen N'Koudou yarın akşam kadroda yer alamayacak.

Haberin Devamı

24 Haziran'da yapılan Covid-19 testinde sonuçları pozitif çıkan ve karantina süreçlerini tamamlayan Ljajic ve Umut Nayır da yeni testleri negatif çıkmasına rağmen son iki maçta takıma katılamayacak. Bunun sebebiyse TFF protokolü gereği 5'er günde yapılması gereken 2 testin daha olması ve süre olarak son iki maça yetişemeyecek olmaları.

SARI KART SINIRINDA DÖRT FUTBOLCU

Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Lens, Caner, Vida ve Elneny yarın akşamki maça 3 sarı kart ile ceza sınırında çıkacak. Bu futbolcular Fenerbahçe karşısında sarı kart görmeleri halinde ligin son maçı olan Gençlerbirliği deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

FALETTE TAKIMDAKİ YERİNİ ALACAK

Fenerbahçe'nin Gineli futbolcusu Simon Falette, Beşiktaş maçında forma giyecek.

Sarı-lacivertli ekibin geçtiğimiz hafta Demir Grup Sivasspor ile oynadığı mücadelede sakatlık yaşayan ve karşılaşmaya devam edemeyen Falette, Beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakmayacak. Sivasspor karşılaşmasının ardından yapılan tetkiklerinde kalça eklemi etrafında ödem oluştuğu tespit edilen defans oyuncusu, sarı-lacivertli ekibin idmanlarında yer aldı. Sakatlığı tam olarak geçmese de derbi mücadelede ''Ağrım olsa da sahada yer alacağım'' diyen Falette'in ilk 11'de görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı

SARI-LACİVERTLİLERDE 3 EKSİK

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesinde 3 futbolcu sakatlık sebebiyle forma giyemeyecek. Sarı-lacivertli ekipte Mehmet Ekici, Mevlüt Erdinç ve Tolgay Arslan, Beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakacak. Öte yandan sarı-lacivertlilerde cezalı oyuncu bulunmazken Serdar Aziz, Gustavo, Tolga Ciğerci, Hasan Ali Kaldırım, Deniz Türüç ve Jailson sarı kart sınırında yer alıyor. Bu oyuncular derbi maçta sarı kart görmeleri halinde sonraki hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

YORUM YAZ