MENÜ

Beşiktaş - Fatih Karagümrük şifresiz canlı izle (Bjk Karagümrük canlı yayın)

Süper Lig'in 41. haftasına lider giren Beşiktaş'ın konuğu Fatih Karagümrük... Derbiden yaralı çıkan Beşiktaş, Karagümrük'ü yenerek, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan etmenin hesapları içinde. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen Beşiktaş taraftarı google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Beşiktaş - Fatih Karagümrük şifresiz canlı izle (Bjk Karagümrük canlı yayın)

Beşiktaş, Süper Lig’in 41. haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırlıyor. Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başladı. Ligde oynadığı son karşılaşmada Galatasaray’a deplasmanda 3-1 yenilen ve takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2’ye düşüren siyah-beyazlılar, 25 galibiyet, 6 galibiyet, 7 yenilgi ve 81 puanla lider durumda bulunuyor. Süper Lig’deki ilk sezonunda başarılı bir performans ortaya koyan Fatih Karagümrük ise 14 galibiyet, 12’şer yenilgi ve beraberlikle 54 puan toplayarak sıralamanın 9’uncu basamağında yer alıyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ - FATİH KARAGÜMRÜK CANLI İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanan karşılaşma saat 20.30'da başladı. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanan maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de.

Beşiktaş - Fatih Karagümrük ilk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Necip, Ljajic, Ghezzal, Nkoudou, Larin

Yedekler: Utku, Emre, Montero, Bilal, Rıdvan, Serdar, Dorukhan, Mensah

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Jimmy Durmaz, Ndao, Borini, Sobiech

Yedekler: Yavuz, Koray, Mevlüt, Efe, Muhammed Egemen, Salibur, Aksel, Serhat, Lens, Castro

Fatih Karagümrük müsabakası Beşiktaş’ın bu sezon Vodafone Arena’daki son maçı olacak. Vodafone Park’ta bu sene dikkat çekici bir performans ortaya koyan siyah-beyazlılar, Dolmabahçe’de oynadığı 19 maçta 45 puan topladı.

Haberin Devamı

Ev sahibi olduğu karşılaşmalarda Beşiktaş, 14 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 beraberlik alırken, iç sahada oynadığı son maçta Atakaş Hatayspor’u 7-0 yenerek sezonun en farklı galibiyetine imza attı.

Sakat oyuncuların yanı sıra, Galatasaray maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Atiba Hutchinson da yarınki mücadelede görev yapamadı.

4 futbolcu sarı kart ceza sınırında

Beşiktaş’ta müsabaka öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Siyah-beyazlı ekipte Cyle Larin, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic ve Josef de Souza’nın üçer sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular yarınki mücadelede sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin son maçında Göztepe karşısında forma giyemeyecek.

YORUM YAZ