MENÜ

Beşiktaş değil İstanbul aşkı

Kadroya giremeyen Guti Hernandez'in yakın çevresine, “Oynamadığım bir kulüpte kalmak istemem. Ancak İstanbul'da çok mutluyum ve bu kentten ayrılmak istemiyorum” dediği öğrenildi.

Beşiktaş değil İstanbul aşkı

Beşiktaş’ta olay adam haline gelen Guti Hernandez’in sırrı çözülüyor. Teknik direktör Carlos Carvalhal’ın kadroya almadığı dünyaca ünlü yıldız duruma twitter’dan tepki gösterse de, takımdan ayrılmak istemediğini her fırsatta yineliyor. Parlak kariyerine rağmen Beşiktaş’tan ayrılmak istemeyen İspanyol futbolcunun bu tavrının altında ise İstanbul’a olan hayranlığının yattığı söyleniyor.

Haberin Devamı

‘Madrid kadar seviyorum’

Yakın çevresiyle dertleşen Guti’nin, “Kariyerimin son yıllarını geçiriyorum. Futbolu çok seviyorum ve oynamak istiyorum. Ancak görünen o ki Beşiktaş’ta forma giyemiyorum. Doğup büyüdüğüm Madrid kadar çok sevdiğim İstanbul’dan da ayrılmak istemiyorum. İstanbul’un sıcak ve tarihi havası, güzel insanları beni mutlu ediyor. Bu yüzden en azından kontratımın sonuna kadar burada kalmak istiyorum” dediği öğrenildi. Bu arada geçtiğimiz günlerde Cengiz Zülfikaroğlu’yla da görüşen Guti’ye yönetimden, “Sen işine bak, iyi çalış. Carvalhal sana mutlaka forma verecektir” denilmişti.

YORUM YAZ