MENÜ

Beşiktaş Danny da Costa ile prensip anlaşmasına vardı!

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor. Siyah Beyazlılar, Mainz forması giyen Danny da Costa ile prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş Danny da Costa ile prensip anlaşmasına vardı!

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve kupayı aynı anda götürebilecek bir kadro derinliği oluşturmayı planlayan siyah beyazlılar geçen sezonun iki gözdesi Rosier ve Ghezzal transferlerini çözmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Rosier için Sporting Lizbon'un yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle alternatif arayışına giden Beşiktaş yönetimi, Bundeslıga ekiplerinden Mainz forması giyen Danny da Costa ile prensip anlaşmasına vardı.

Ghezzal'in ise Rosıer'e göre siyah beyazlılarda kalma olasılığı daha yüksek... Cezayirli yıldız ile yola devam etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Leicester City'i ikna etmek için yoğun çaba sarfediyor.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılarda geleceği merakla beklenen bir diğer isim ise Vincent Aboubakar... Yönetim; geçtiğimiz sezonun son bölümünde yaşadığı sakatlık nedeniyle takımını yalnız bırakan Kamerunlu golcü ile devam etme konusunda temkinli... Yıldız oyuncunun geçirdiği sakatlık sonrası normalden daha geç iyileşmesi nedeniyle konuya mesafeli yaklaşan siyah beyazlılarda Aboubakar defteri her an kapanabilir.

İç transferde sözleşmeleri biten Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre ile 1'er, kaleci Utku Yuvakuran ile de 2+1 yıllık sözleşme yenilenecek. Ersin Destanoğlu'nun Nice'e satılması halinde teknik heyetin gelecek sezon kaleyi Utku'ya teslim etmesi bekleniyor.

Dış transferde Aytemiz Alanyaspor ile kontrat yenilemeyen iki yıldıza gözünü diken Beşiktaş'da hedef Salih Uçan ve Steven Caulker'a en kısa sürede imza attırmak... Siyah beyazlılar; 10 Haziran'da resmi transfer döneminin başlamasıyla bonservis ödemeyeceği Salih ile Caulker'ı kadrosuna katmayı amaçlıyor. (Bein Sports)

YORUM YAZ