MENÜ

Beşiktaş, Caner Erkin'i transfer etti

Beşiktaş'tan son dakika transfer bombası... Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den bedelsiz olarak Gökhan Gönül'ü transfer eden Beşiktaş, Sarı Lacivertliler'den Inter'e transfer olan Caner Erkin'i de 1 yıllığına kiraladı. Roberto Mancini'nin gönderilmesinin ardından Frank de Boer tarafından adeta afaroz edilen Caner, yeni takımında bir dakika bile resmi maçta oynamadan takımından ayrılmış oldu.

Beşiktaş, Caner Erkin'i transfer etti

Geçtiğimiz futbol sezonunu şampiyon tamamlayan ve adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdıran Beşiktaş, yaz transfer sezonuna da damga vurdu. Mario Gomez ve Jose Sosa gibi oyuncuları kaybetmesine rağmen, Fenerbahçe'yle sözleşmesi biten ve Türkiye'nin en iyi sağ bek oyuncusu olarak Gökhan Gönül'ü kadrosuna katan Siyah Beyazlılar şimdi de sol bek mevkisinin en iyisi olarak lanse edilen Caner Erkin'e imza attırıyor.

Satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta

Beşiktaş, yeni transfer olduğu Inter'de Frank de Boer'un istemediği Caner Erkin'i 1 yıllığına Milano ekibinden kiraladı. Anlaşmaya göre, Kara Kartal herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek. Siyah Beyazlılar, Caner Erkin'e yıllık 1,7 milyon euro net ücret ödeyecek.

Orman ilk başta istemedi

Başkan Fikret Orman'ın ise transfere önce sıcak bakmadığı, daha sonra ise Şenol Güneş'in olumlu rapor vermesi ve transfer döneminin sonuna gelinmesiyle onay verdiği öğrenildi.

Inter'de forma bile giyemedi

Fenerbahçe'den bedelsiz olarak Inter'e transfer olan 27 yaşındaki oyuncu, Roberto Mancini'yle yolların ayrılmasının ardından Frank de Boer tarafından karar listeye alındı ve adeta afaroz edildi. Yeni takımında forma giyemeyeceğini anlayan Caner de, hemen takım aramaya başladı. Tecrübeli oyuncu Inter'de tek resmi maçta forma giyemeden takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Caner son olarak ligde oynanan ve Inter'in 2-0 kaybettiği Chievo maçında 23 kişilik kadroda yer almış ancak forma giymemişti.

Üç büyüklerde oynayanlar kervanında...

Caner Erkin böylece üç büyüklerde forma giymiş oyuncular kervanına katılmış oldu. Bilinciği üzere Caner, 2009/2010 sezonunda CSKA Moskova'dan Galatasaray'a kiralanmış ve bir sezon kaldığı Sarı Kırmızılılar'dan Rus ekibine geri dönmüştü. CSKA daha sonra Caner'i 2 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye satmıştı.

Orhan Yıldırım




Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu




Haberin Devamı
YORUM YAZ