MENÜ

Beşiktaş - Bursaspor ve Galatasaray - Trabzonspor maçlarının hakemleri!

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftada oynanacak maçların hakemleri belli oldu. Haftanın kritik maçlarından Beşiktaş - Bursaspor maçını Mete Kalkavan, Galatasaray - Trabzonspor maçını ise Ümit Öztürk yönetecek. İşte 21. haftada oynanacak maçların hakemleri...

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.

Haberin Devamı

Cuma günü haftanın açılış maçı İstikbal Mobilya Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy ve ekibi yönetecek.

Cumartesi günü oynanacak Medipol Başakşehir-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını Cüneyt Çakır, Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçını Halis Özkahya ve haftanın kritik maçlarından biri olan Beşiktaş - Bursaspor maçını ise Mete Kalkavan yönetecek.

Pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor maçını Halil Umut Meler, Göztepe-Aytemiz Alanyaspor maçını Fırat Aydınus ve heyecanla beklenen Galatasaray - Trabzonspor maçını da Ümit Öztürk yönetecek.

Süper Lig'de hafta pazartesi günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. MKE Ankaragücü-Kasımpaşa maçını Suat Aslanboğa, Demir Grup Sivasspor-Akhisarspor maçını ise Ali Palabıyık yönetecek.

YORUM YAZ