MENÜ

Beşiktaş bir İspanyol'u daha bitiriyor: Carlos Fernandez!

Forvet hattını zenginleştirmek isteyen Beşiktaş, Sevilla'da oynayan 23 yaşındaki golcü Carlos Fernandez'i gündemine aldı.

Beşiktaş bir İspanyol'u daha bitiriyor: Carlos Fernandez!

Aleix Vidal için Sevilla ile görüşmesine rağmen tecrübeli ismin transferini sonlandıramayan Beşiktaş, Endülüs temsilcisiyle bu sefer Carlos Fernandez için masaya oturdu.

Haberin Devamı

SON 3 SEZONDA 94 MAÇTA 36 GOL ATTI

Sevilla alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Deportivo La Coruna’ya kiralık olarak verilen Carlos Fernandez’i yakın plana alan Beşiktaş’ın scoutları oyuncu hakkında olumlu referanslar verirken, 23 yaşındaki forvetin Abdullah Avcı tarafından da takip edildiği bildirildi. İspanya 2.Lig’de 29 maçta 10 gol 3 asist yapan Fernandez zaman zaman Sevilla’nın A takımında da görev alırken, Lopetegui’nin ‘1 yıl daha kiralayabiliriz’ raporu Beşiktaş’ı harekete geçirdiği ifade edildi.

Sevilla II’de ve Deportivo’da oynadığı futbolla dikkat çeken genç yetenek İspanya Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde de boy gösterirken, Beşiktaş’ın Victor Ruiz transferinden sonra bir İspanyol oyuncuyu daha renklerine bağlamayı düşündüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ