MENÜ

Beşiktaş - Benfica maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak?

Beşiktaş Benfica ile 1-1'in rövanşında Vodafone Arena'da nefes kesecek bir maça çıkacak. Beşiktaş - Benfica maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak? Zorlu mücadele öncesi Beşiktaş ve Benfica cephelerinden son dakika bilgileri ve muhtemel 11'ler haberimizin detayında. Ayrıca maçın CANLI-GRAFİKLİ anlatımını fanatik.com.tr'de olacak.

Beşiktaş - Benfica maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider çıkan ilk Türk takımı olmakta kararlı alan Beşiktaş bugün kader sınavlarından birine çıkacak. Henüz yenilgisi olmayan Kartal'ın rakibi Portekiz'de berabere kaldığı Benfica . Günlerdir Benfica ile yatıp kalkan ve çok detaylı analizler yapan Şenol Güneş bu gece örencilerinden ne beklediğini tek cümleyle özetledi: "Kafamız net, hedefimiz 3 puan" Daha önce Liverpool maçında desibel rekoru kıran Beşiktaş taraftarı bir kez daha tarihe not düşmek için bu kez susacak! Siyah-Beyazlılar, işitme engellilere farkındalık yaratmak adına 1 dakika boyunca işaret diliyle tezahürat yapacak. B Grubu'nda Beşiktaş 6 puanla 3. sıradak. Rakip Benfica ise 7 puanla ikinci sırada yer alıyor...

Siyah-beyazlı takımın Süper Lig'de son oynadığı Adanaspor maçı kadrosuna sakatığlı nedeniyle alınmayan Tosic ile Adriano'nun Benfica karşısında sahaya 11'de çıkması bekleniyor. Rhodolfo ise sakatlığı nedeniyle Benfica'ya karşı forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta Aras Özbiliz ve Ömer Şişmanoğlu ise Şampiyonlar Ligi listesinde bulunmuyor.

Beşiktaş - Benfica maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş ile Benfica arasında oynanacak mücadele 23 Kasım Çarşamba (Bu akşam) saat 20.45'de Tivibu Spor 2'den canlı ve şifreli olarak ekranlara gelecek. Bu arada Beşiktaş - Benfica maçının CANLI-GRAFİKLİ anlatımını fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz...

(ÖZET) Beşiktaş-Lyon maç sonucu: 6-7

Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu!

Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Beck, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Adriano, Quaresma, Aboubakar.

Benfica'nın muhtemel 11'i: Ederson, Semedo, Luisao, Lindelof, Eliseu, Salvio, Fezja (Samaris), Pizzi, Cervi, Guedes, Mitroglou

Demba Ba: Bugün kazanacağız

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba, karşılaşma öncesinde bir açıklama yaptı. Ba, "Ben de taraftarım bugün. Kazanacağız bugün yeneceğiz Benfica'yı. Çok gol atmamız lazım. Biz nasıl oynarsak Benfica da öyle mücadele edecek. Taraftar yanımızda, bugün kazanacağız." dedi.

4 futbolcu forma giyemeyecek
Beşiktaş'ın Benfica ile oynayacağı maçta sakatlıkları devam eden Rhodolfo, Talisca, Caner Erkin ve Aras Özbiliz forma giyemeyecek. Sezon başında Benfica'dan kiralanan Talisca ilk maça sonradan oyuna girmiş ve Beşiktaş'a beraberliği getiren golü atmıştı. Beşiktaş'ta Adanaspor maçının kadrosuna alınmayan ancak sakatlıkları geçen Tosic ve Adriano Portekiz ekibine karşı forma giyebilecek.

Beşiktaş - Benfica maçı hangi radyodan canlı dinlenebilecek?


Avrupa'da Beşiktaş - Benfica maçını yayınlayan kanallar | İşte o liste


Beşiktaş - Benfica maçının hakemi
Beşiktaş - Benfica maçını Slovenya Futbol Federasyonundan Damir Skomina yönetecek. Skomina’nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Robert Vukan yapacak. Bojan Ul’un dördüncü hakem olarak görevlendirildiği maçın ilave yardımcı hakemliklerini ise Matej Jug ve Slavko Vincic üstlenecek.

Beşiktaş - Benfica maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak



Beşiktaş taraftarından bir ilk

Beşiktaş tribünleri Benfica maçında bir ilke daha imza atacak. Ses seviyesinde dünya rekorunu kıran Efendi Beşiktaşlılar, bu kez dünyanın ilk sessiz tezahüratını yapacak. Taraftarlar maçın başlama düdüğü ile birlikte bir anda susarak bir dakika boyunca işaret diliyle ‘Irkçılığa hayır’ ve ‘Kara Kartal’ diye bağıracak.

İnönü Stadı'nda oynanan son Gençlerbirliği maçında 142 desibel ile ses rekoru kıran ve Guinness Rekorlar Kitabı'nda giren Beşiktaş, dünyada bir ilki daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Siyah Beyazlı taraftar bu kez dünyanın ilk sessiz tezahüratını oluşturacak. Şampiyonlar Ligi’nde 23 Kasım Çarşamba günü Benfica ile oynanacak maçın başlama düdüğü ile birlikte sessiz bir koroya dönüşecek siyah beyazlı tribünler, bir dakika boyunca işitme engelli alfabesi ile tezahürat yapacak.

Beşiktaş - Benfica maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak


Irkçılığa ve işitme engellilerin problemlerine dikkat çekilecek

Dünyada bir ilk olacak sessiz tezahürat ile Vodafone Arena’yı dolduran 42 bin kişi 1 dakika boyunca hiç ses çıkarmadan işaret diliyle önce ‘Irkçılığa hayır’ ve ardından ‘Kara Kartal’ diye bağıracak. Irkçılığın yanı sıra işitme engellilerin problemlerine dikkat çekmek amacıyla yapılacak sessiz tezahürat ile dünyanın en büyük sessiz korosu da oluşturulmuş olacak.


"Beşiktaş'ın üst tura çıkmasına ihtiyacımız var"

Futbolcuların oynadığı tanıtımlar ile taraftara çağrı

Dünya çapında büyük ses getirecek ‘sessiz tezahürat’ hakkında bilgilendirme hazırlanan tanıtımlarla maç saatine kadar TV ve sosyal medya kanallarından yapılacak. Atiba Hutchinson, Andreas Beck, Gökhan İnler ve Necip Uysal’ın yer aldığı filmlerle taraftarlar Çarşamba akşamı tribünde gerçekleştirilecek anlamlı görsel şölene hazırlanacak. Ayrıca maç öncesi Benfica tribünlerine özel hazırlanan broşürlerle Portekizli taraftarlar da sessiz tezahürata katılmaya çağrılacak. İlgili sosyal medya paylaşımları #SessizTezahürat, #SilentCheer hashtag’leri ile yapılacak.

Beşiktaş - Benfica maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. haftasında yarın Portekiz temsilcisi Benfica’yı konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 189. mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı 188 maçın 69’unu kazanıp 40’ında berabere kalırken, 79 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında rakip fileleri 237 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde 265 gol gördü.

Beşiktaş - Benfica maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak



Şenol Güneş: Kazanmak istiyoruz
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde konuk edecekleri Benfica’yı yenerek üst tura çıkma adına önemli bir adım atmak istediklerini söyledi.
Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, grup mücadelesindeki ilk günden bugüne düşüncelerinde fark olmadığını belirterek, "Bugün itibarıyla yarış devam ediyor. Bir adım öne geçmek için kazanmak istiyoruz." dedi.

Oğuzhan:Taraftarımızla güzel sonuç bekliyoruz
Siyah-beyazlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ise çok ilginç bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayarak, "Bir galibiyetle üst turu garantileyebiliriz, kötü sonuçla turun şansını da kaybetme ihtimali var. Evimizde ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Taraftarlarımızla yarın güzel bir sonuç almayı bekliyoruz." diye konuştu.

Vitoria: Galibiyete odaklandık
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Benfica’nın teknik direktörü Rui Vitoria, büyük bir takım karşısında galibiyete odaklandıklarını söyledi.
Vodafone Arena’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vitoria, "Galibiyete odaklanarak bu maçtan 3 puan almak ve üst tura yükselmek istiyoruz." dedi.

Luisao: Bu gruptan çıkmak istiyoruz
Benfica’nın tecrübeli stoperi Luisao ise gruptan çıkmak istediklerini ifade etti. Bu hedef için çok çalıştıklarını belirten Brezilyalı futbolcu, "Bu gruptan çıkmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Beşiktaş, Quaresma ve Aboubakar gibi tanınmış oyunculara sahip bir takım. Onlara karşı hazırlıklarımızı yaptık ve bunu sahada ortaya koymaya çalışacağız. Sürekli olarak aynı şekilde form tutmaya çalışıyoruz ve güçlü olmaya devam ediyoruz. Benfica’da oynayanlar büyük karşılaşmalara hazırdır." şeklinde konuştu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ