MENÜ

Berrak Tüzünataç dolandırıcıyı ifşa etti

Berrak Tüzünataç ders niteliğinde bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Tüzünataç, kendisini dolandırmaya çalışan kişiyi sosyal medya hesabından ifşa etti. Berrak Tüzünataç, takipçilerini uyarırken, "Böyle numaralardan sizi arar hesabınızdan işlem yapıldığını yardım etmek için ulaştıklarını söylerlerse inanmayın. Dolandırıcılar şifrelerinizi öğrenmek için yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Berrak Tüzünataç dolandırıcıyı ifşa etti

Berrak Tüzünataç, birçok telefon kullanıcısı gibi dolandırıcılarının hedefi oldu. Tüzünataç, kendisini dolandırmaya çalışan kişi ya da kişilerin aradığı numarayı sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerini olası bir dolanrıcılığa karşı uyardı. Berrak Tüzünataç oyuncu yaptığı paylaşımda. ‘‘Böyle numaralardan sizi arar hesabınızdan işlem yapıldığını yardım etmek için ulaştıklarını söylerlerse inanmayın. Dolandırıcılar şifrelerinizi öğrenmek için yapıyorlar’’ ifadelerine yer verdi.

Berrak Tüzünataç kimdir?



Berrak Tüzünataç kariyer zirvesini puhutv uygulamasında yayınlanan Fi, Çi dizileri ile yapmış bir oyuncu. 34 yaşındaki güzel oyuncunun geçmişte ses getiren dizi ve film oyunculukları var. Berrük Tüzünataç'ın kariyer hikayesine göz atmak isteyener aşağıdaki metnimizi okuyabilir.

Berrak Tüzünataç kaç yaşında?




2 Kasım 1984 tarihinde Yalova’da doğan Türk sinema ve dizi dünyasının önemli oyuncularından olan Berrak Tüzünataç, aynı zamanda model kimliğiyle de tanınmıştır. 2000’li yıllarda başlayan aktif kariyerine bugün diziler ile devam ettiren Berrak Tüzünataç aynı zamanda sinema filmlerinde de yer almaktadır.

İlk ve Orta eğitimini yaşadığı yer olan Yalova’da tamamlayan Berrak Tüzünataç, liseye Koç Özel lisesinde devam etmiş ve burada tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesinde İşletme Fakültesinde okuyan Berrak Tüzünataç mezun olduktan sonra Number One TV ekranlarında sunuculuk yapmaya başlamıştır.

Sinema dünyasına girişi Beyza’nın Kadınlarında sergilediği Figen rolü ile olsa da asıl çıkışını küçük bir rol de olsa Organize İşlerde yer aldığı Ebru karakteri ile sağlamıştır. Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Ödünç Hayat ve Elveda Rumeli dizilerinde de yer alan oyuncu bu dizide Vahide karakterini canlandırmış ve büyük bir beğeni toplamıştır.



Berrak Tüzünataç hangi dizilerde oynadı?


Berrak Tüzünataç, aktif kariyeri boyunca yer aldığı sinema filmlerine 2005 yılında Beyza’nın Kadınları ile başlamış aynı tarihlerde Organize İşler filminde yer almıştır. 2009 tarihinde Ejder Kapanı filminde Ezo karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç, 2009 tarihinde Kıskanmak filminde Mükerrem 2010 tarihinde Bir Avuç Deniz filminde Deniz Demirci ve 2013 tarihinde Çanakkale Yolun Sonu filminde Behice karakterine hayat vermiştir.

Dizi kariyerine bakıldığında Ödünç Hayat, Affedilmeyen, Elveda Rumeli, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Ezel, Son ve Muhteşem Yüzyılda oynadı. Son olarak puhutv uygulamasında yayınlanan Fi 1. sezon ve Çi 2. sezonda magazinci 'Özge Egeli' karakteri ile boy göstermekte.


Seren Serengil'den şok görüntü. Canlı yayında gösterdi


Vizesiz ülkeler - Vizesiz girilen ülkeler

Haberin Devamı
YORUM YAZ