MENÜ

Bernardo Silva'dan Manchester City itirafı: Ayrılmak istedim

İngiliz devi Manchester City'de forma giyen yıldız futbolcu Bernardo Silva'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Portekizli yıldız geçtiğimiz yaz kendisini yalnız hissettiğini belirterek, takımdan ayrılmayı düşündüğünü dile getirdi.

Bernardo Silva'dan Manchester City itirafı: Ayrılmak istedim

Gösterdiği başarılı performanslar ile Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'nın vazgeçilmezleri arasında yer alan yıldız futbolcu Bernardo Silva dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

The Times'a konuşan 27 yaşındaki futbolcu, ailesine daha yakın olma isteği nedeniyle geçen yaz Manchester City'den ayrılmak istediğini açıkladı. O dönemde kendisini yalnız hissettiğini belirten Silva, "O zamanlar İngiltere'de kendimi biraz yalnız hissediyordum ve hayatımdan pek memnun değildim. Ve eğer mutlu değilseniz, işinizi mutlu olduğunuzda yaptığınız kadar iyi yapmıyorsunuz demektir. Fiziksel olarak iyiydim ama işini yüzünde bir gülümsemeyle yapmazsan, başarılı olamazsın." sözlerini dile getirdi.

"Kulüple görüştüm"

Portekizli yıldız futbolcu bu konu hakkında kulüple görüştüğünün de altını çizerek, "Buradaki hayatımdan memnun olmadığım için kulüple görüştüm ve aileme daha yakın olmak istedim" dedi.

Haberin Devamı

"Manchester City'yi seviyorum"

Bernardo Silva, bu isteğinin tamamen kişisel olduğunu ve futbolla ilgili olmadığını yineledi ve kulüpte olduğu sürece elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğini de sözlerine ekleyerek, "Ama ayrılmak istememin kulüple hiçbir ilgisi yoktu. Manchester City'yi seviyorum. Takım arkadaşlarımı seviyorum, taraftarları seviyorum, kulübü seviyorum. Daha sonra hiçbir şey olmadı. Kaldım ve burada kaldığım sürece bu kulüp için her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım." ifadelerini kullandı.

Manchester City ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli yıldız, bu sezon 35 maçta forma giyerken 10 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

YORUM YAZ