MENÜ

Berke Özer'den mesaj var!

Fenerbahçe'ye ara transfer döneminde katılan oyuncular Sadık Çiftpınar, Victor Moses, Serdar Aziz, Tolgay Arslan ve Miha Zajc için Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. İmza törenin de soruları basın mensupları yerine takım arkadaşları sordu. Fenerbahçe imza törenin hemen ardından sosyal medyadan paylaştığı görüntülerle Fenerbahçe'yi yakından takip eden muhabirlere Berke Özer aracılığıyla mesaj yolladı.

Fenerbahçe'ye ara transfer döneminde katılan oyuncular Sadık Çiftpınar, Victor Moses, Serdar Aziz, Tolgay Arslan ve Miha Zajc için Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

İmza törenin de soruları basın mensupları yerine takım arkadaşları sordu. Fenerbahçe imza törenin hemen ardından sosyal medyadan paylaştığı görüntülerle Fenerbahçe'yi yakından takip eden muhabirlere Berke Özer aracılığıla mesaj yolladı.

Paylaşılan görüntülerde Berke Özer, "Bugün Fenerbahçe muhabiri olduk. Gerçekten çok zorlu bir işmiş. Buradan tüm Fenerbahçe muhabirlerimize selamlar" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ