MENÜ

Benjamin Moukandjo kimdir? / Benjamin Moukandjo'nun kariyeri

Fransız basını, Beijing Renhe ile kiralık sözleşmesi Ocak’ta bitecek olan Kamerunlu forvetin Cimbom’dan teklif aldığını yazdı Benjamin Moukandjo, Galatasaray'ın transfer listesine giren son oyunculardan oldu. Benjamin Moukandjo kimdir?

Benjamin Moukandjo kimdir? / Benjamin Moukandjo'nun kariyeri

Transferde stoper ve forvet takviyelerini devre arasına bırakan Galatasaray, bu kez işi erken bitirecek. Chelsea’den ayrılması kesinleşen Cahill ve şu an boşta olan golcü Modeste için elini çabuk tutacak Cim Bom, en kısa zamanda söz kesecek. Belhanda ile yollarını ayıracak olan Galatasaray'ın listesinde sürpriz isimler de var!

Haberin Devamı

Birçok isimle masaya oturmasına rağmen forvet transferi yapamayan ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da gözler ocak ayına çevrilmiş durumda.

Fransız basını, kariyerini Çin'de sürdüren Benjamin Moukandjo'nun Galatasaray'dan teklif aldığını yazdı. Bonservisi Jiangsu Suning'ta olan ve Beijing Renhe'de kiralık olarak forma giyen Kamerunlu forvetin sözleşmesi Ocak ayında sona erecek.

Benjamin Moukandjo kimdir?

Futbol hayatına ülkesi Kamerun'un KSA Yaounde takımında başlayani daha sonra ise Fransa'da Rennes'in B takımına giden Moukandjo, buradan Nimes takımına oradan da Monaco'ya gitti ve kendini gösterdi.

Moukandjo, Monaco'da yarım sezon oynadı daha sonra da Nancy'ye transfer oldu. Nancy'de 3 sezon forma giyen 29 yaşındaki Kamerunlu, daha sonra sırasıyla Reims, FC Lorient, JS Suning ve BJ Renhe (kiralık) formalarını giydi.

Haberin Devamı

Geçen sezon toplam 14 maça çıkan Kamerunlu, 6 gol 2 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ