MENÜ

'Benim maçlarım'

Eski takımı Kayserispor'a nefis bir gol atan Gökhan Ünal, görev aldığı taktirde Manisa ve Beşiktaş maçlarında da ağları havalandıracağına inandığını söyledi.

'Benim maçlarım'

Devre arasında Trabzonspor’dan transfer edilen Gökhan Ünal’dan iddialı sözler. Takımın birinci forveti Güiza’nın sakatlanmasıyla oyuna dahil olduğu Kayserispor karşılaşmasında, nefis bir vuruşla eski takımının ağlarını havalandırıp, Fenerbahçe’nin galibiyetinde önemli bir rol oynayan tecrübeli futbolcu, kalan haftalar için iddialı konuştu. Gözünü Manisa ve hafta sonundaki Beşiktaş maçlarına çeviren Gökhan Ünal, “Ne kadar çok oynarsam, takımıma o kadar faydalı olacağıma inanıyorum. Bu iki maçta görev aldığım takdirde gol atacağıma eminim. Çok önemli haftalara giriyoruz. Bu zorlu maratonda takımdaki herkese büyük görev düşüyor. İnanıyorum ki, kalan haftalar benim açımdan çok iyi geçecek.

Haberin Devamı

‘İki kupayı da alacağız’
İki büyük hedefimiz var; Ligde ve kupada şampiyonluk. İki kupayı da müzemize götürecek güçteyiz. Fenerbahçe’deki ilk senemde çifte kupa kazanmak harika birşey olur. Atacağım gollerle hedeflerimize ulaşmamızda katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu. Daum’un, sakatlığı tam geçmeyen Güiza’nın yokluğunda idmanlarda sürekli ilk 11’de oynattığı Gökhan’a, bugünkü maçta forma vermesi bekleniyor.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ