MENÜ

"Beni Aziz Yıldırım Fenerbahçeli yaptı" demişti

Karaciğer kanseri sebebiyle Temmuz ayından beri kemoterapi gören usta tiyatrocu Levent Kırca, bu gece hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllar Galatasaray'ı destekleyen usta tiyatrocu, geçtiğimiz günlerde şike davasından beraat eden Aziz Yıldırım için "Ondan sonra Fenerbahçeli oldum." demişti.

"Beni Aziz Yıldırım Fenerbahçeli yaptı" demişti

İşte bu sabah hayatını kaybeden Levent Kırca’nın Kasım 2014’te Fenerbahçe Dergisi’ne Aziz Yıldırım hakkındak söyledikleri…

"Ne zamanki Başkanımız hapse girdi, onun düşünceleri bazı kimseleri rahatsız etmeye başladı, ben de ona destek olmak için hapishaneye gittim"

“BAŞKANIMIZLA HEP BERABER YÜRÜDÜK”

"Aslında Aziz Yıldırım’dan sonra Fenerbahçeli oldum diyebilirim. Ne zamanki Başkanımız hapishaneye girdi, onun Atatürkçü ve Cumhuriyetçi düşünceleri bazı kimseleri rahatsız etmeye başladı, ben ona destek olmak için hapishaneye giderken yollarda hep Fenerbahçelilerle beraber yürüdüm, yürüdük…"

“ANITKABİR YÜRÜYÜŞÜNE BEN DE GİTTİM”

"Her zaman omuz omuzaydık. Aynı zamanda Aziz Başkan’ın Anıtkabir’deki yürüyüşüne ben de gittim ve kendisiyle görüştüm. Aziz Bey; harika bir insan ve tam bir Atatürkçü kendisi. Bu da beni Fenerbahçeli yaptı."

(Sözcü)

Haberin Devamı
YORUM YAZ