MENÜ

Benfica- Napoli (CANLI)

Benfica ile Napoli, Beşiktaş'ı yakından ilgilendiren maçta Portekiz'de karşı karşıya geliyor. İki ekip arasında oynanan maçta çıkacak sonuç Beşiktaş'ın gruptaki kaderini etkileyecek. Benfica - Napoli mücadelesi Tivibu Spor 3'dan canlı yayınlanıyor. Maçın canlı-grafikli anlatımı ile fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Benfica- Napoli (CANLI)

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun kaderi yarın oynanacak dev karşılaşmalar sonrası belli olacak. Grubun son maçında Benfica deplasmanda 4-2 yenildiği Napoli'yi konuk ediyor. Kazanan takım D.Kiev-Beşiktaş maçının skoruna bakmaksızın gruptan lider olacak çıkacak. Temsilcimiz Kiev'i yenerse ve Benfica - Napoli maçı berabere biterse bu kez Portekiz ekibi Avrupa Ligi'ne gidecek. Bu ve bir çok ihtimalin yaşanması muhtemel olan maçın sonucu Beşiktaş'ı da yakından ilgilendiriyor.

Benfica-Napoli CANLI

Benfica - Napoli saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?


Yarın akşam saat 22.45'de başlayacak Benfica - Napoli mücadelesi Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanıyor. Maçın canlı-grafikli anlatımını fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Benfica - Napoli ilk 11'ler:

Benfica
: Ederson; Nelson Semedo, Luisao, Lindelof, Andre Almeida; Salvio, Fejsa, Pizzi, Cervi; Goncalo Guedes, Raul Jimenez
Napoli: Reina; Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam; Allan, Diawara, Hamsik; Callejon, Gabbiadini, Insigne

Benfica - Napoli ile ilgili son bilgiler

Bu sezon Portekiz Ligi'nde 12 hafta sonunda lider durumda bulunan Benfica ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Maritimo deplasmanında aldı. Benfica Lig'de bu sezon oynadığı 5 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. 4 galibiyet alırken 1 kez berabere kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde 6. maç öncesi 8 puanla ikinci sırada bulanan Portekiz ekibi sadece deplasmanda Napoli'ye yenildi. Benfica oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 2 de beraberlik aldı. Rui Vitoria'nın öğrencileri son maçında ise temsilcimiz Beşiktaş ile 3-3 berabere kalmıştı.

Benfica- Napoli (CANLI)


Geçtiğimiz Cuma günü Inter'i ligde 3-0 mağlup ederek Benfica maçına moralli çıkacak Napoli İtalya Serie A'da 15 hafta sonunda topladığı 28 puanla 4. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ilk iki maçını kazanan Napoli gruptaki tek mağlubiyetini sahasında Beşiktaş'a karşı almıştı. Napoli devler ligindeki son iki maçta ise sırasıyla Beşiktaş ve Dynamo Kiev ile berabere kalmıştı.

(ÖZET) Dinamo Kiev Beşiktaş maç sonucu: 6-0


Beşiktaş, gruptan nasıl çıkar? İşte o ihtimaller



Haberin Devamı
YORUM YAZ