MENÜ

'Ben size güveniyorum'

Diğer takımların transferlerinin kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Daum, her türlü güçlüğü aşacak kapasitede bir kadroları olduğunu vurguladı.

'Ben size güveniyorum'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum’dan oyuncularına güvenoyu. Samandıra’da gerçekleştirilen dünkü idman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Alman hoca, “Kim transfer yaparsa yapsın, hangi oyuncuyu alırsa alsın bizi ilgilendirmez. Biz, bu kadroyla tüm güçlükleri aşacak kapasitedeyiz. Çünkü hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Bu işin üstesinden geleceksiniz” dedi. Ardından Sivasspor ile yarın oynayacakları maça değinen Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Çok çalışıp çok pas yapacağız. Top rakipteyken uygulayacağımız presle, rakibin dengesini bozup, pozisyon ve gol bulmalıyız.

Futbolculara kart uyarısı
Sivas’a lider gidiyoruz, lider dönmeliyiz. Sizlere bu konuda güveniyorum. Oynayacak arkadaşlarımız, cezalıları aratmayacaktır. Gördüğümüz kartlarla birçok maça eksik çıkıyoruz. Bu konuda çok dikkatli olmalısınız. Sizleri son kez uyarıyorum. Artık gereksiz kartlar görüp takımı eksik bırakmayın” diye konuştu.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ