MENÜ

''Ben İsa gibi su üstünde yürüyemem'

Liverpool'un yeni menajeri Jurgen Klopp, taraftar ve medyanın gerçekçi beklentiler kurmasını dile getirdi ve ekledi: ''Ben İsa gibi suyun üzerinde yürüyemem.''

''Ben İsa gibi su üstünde yürüyemem'

Premier Lig'de Brendan Rodgers'ın görevden ayrılmasının ardından Liverpool'un başına geçen Alman teknik adam, Anfield'ı dolduran taraftardan gerçekçi hedefler kurmasını ve sabırlı olmasını istedi.

Geçtiğimiz sezonu sonu itibariyla 7 yıllık Dortmund kariyerini noktalayan ve 4 ay boşta kalan Kloop, perşembe günü resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra tüm dünyanın konuştuğu isim haline gelmişti.

Her söylediği kelime merak ve heyecanla beklenen Klopp, beklentileri yükseltmek yerine Liverpool'u destekleyenlerin ayaklarının yere basmasını istiyor.

''Liverpool'u son 25 yıldan daha başarılı görmek istiyorsanız'' diyerek söze başlayan Kloop, ''Eğer beni mesih gibi görürseniz. Bir süre sonra suda yürüyemeceğimi anlarsınız. Ve böylece problemle başlar. Ben İsa gibi suda yürüyemem. Dalarak giderim'' dedi.

Hayatın içinde beklentilerin çok önemli olduğunu belirten Kloop, ''Liverpool taraftarının beklentilerini anlıyorum. Çünkü yıllar geçtikçe sabırlarını kaybetmişler. Böyle gitmeyecek tabi. Bir şeyler değişecek çünk bende diğer menajerlere göre farklıyım. Fakat 1 günde her şeyi değiştiremem bu mümkün değil'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ