MENÜ

Ben Arfa savaşı!

Hücuma mutlaka takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Hatem Ben Arfa konusunda ısrarcı tavrını sürdürürken, devre arasında bu işin mutlu sonla bitmesi hedefleniyor. Ancak Leicester City de, bu yıldızın peşini bırakmıyor.

Ben Arfa savaşı!

Fenerbahçe, devre arasında kadrosuna takviye yapmak için şimdiden harekete geçti. Hücumdaki oyuncularından şu ana kadar beklediği verimi tam olarak alamayan teknik heyetin, sezon başında da gündeme gelen Hatem Ben Arfa için girişimlerin hızlanmasını istediği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının işte bu doğrultuda Ben Arfa’yı devre arasında takıma kazandırmayı planladığı ifade edildi. Kulübü PSG’de adeta istenmeyen adam haline gelen 30 yaşındaki oyuncunun, Fransız ekibinden 7 milyon Euro alacağıyla ilgili sıkıntıyı çözme aşamasında olduğu ve başka takımların da onu istediği vurgulandı.

The Sun gazetesi yazdı

İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun’ın iddiasına göre Fenerbahçe’nin yanı sıra Premier Lig’den Leicester City’nin, Fransız kanat oyuncusuna talip olduğu yazıldı.

Leicester’in kozu Puel

Leicester’ın en büyük avantajının ise teknik direktör Claude Puel’in, Arfa’nın iki yıl önce en iyi sezonunu geçirdiği Nice’te hocası olduğu kaydedildi. Önümüzdeki günlerde bu transferin geleceğinin netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ