MENÜ

Belarus Ligi'nde maçları en çok üst ve karşılıklı gol biten takımlar

Avrupa'da devam eden neredeyse tek lig olan Belarus Ligi'nde 5.hafta maçları başlıyor. Geride kalan 4 haftada takımlar 64 gol atıp maç başına 2,0 gol ortalaması yakalarken Slutsk 7 golle en golcü takım oldu. İddaaseverlerin favori oyuncu alt/üst bölümünde ise Bate, Slavia ve FC Minsk öne çıktı. Karşılıklı gol listesinde ise Slutsk, Dinamo Brest ve Slavia yine göze batan takımlar...İşte Belarus Ligi iddaa istatistikleri

Belarus Ligi'nde maçları en çok üst ve karşılıklı gol biten takımlar

Belarus Ligi'nde 5.hafta maçları başlıyor. Geride kalan 4 haftada takımlar toplam 64 gol atıp maç başına 2,0 gol ortalaması yakalarken Slutsk ekibi 7 golle en golcü takım oldu.

Haberin Devamı

İddaaseverlerin favori oyuncu alt/üst bölümünde ise 3'er maçı 2,5 üstü olan Bate Borisov, Slavia ve FC Minsk öne çıktı. Torpedo Zhodino, Vitebsk, Rukr Brest gibi takımların henüz 2,5 üt biten maçı çıkmazken Torpedo Zhodino, Gorodeya, Shakhtyor Soligorsk ve Rukr Brest'in maçları karşılıklı gol bitmedi.

Maçları hem üst biten (3/4) hem de karşılıklı gol biten (3/4) Slavia Mozyr takımı muhtemelen gol seven iddaacılar için şimdiden notlar arasına yazılmış durumdadır.

Belarus Liginde maçları en çok üst ve karşılıklı gol biten takımlar

İŞTE MİSLİ.COM ÜZERİNDEN OYNAYABİLECEĞİNİZ BELARUS LİGİ 5.HAFTA MAÇ LİSTESİ OYNAMAK İÇİN GÖRSELE TIKLAYIN!

Belarus Liginde maçları en çok üst ve karşılıklı gol biten takımlar

YORUM YAZ