MENÜ

(beIN SPORTS canlı izle) Beşiktaş - Alanyaspor canlı maç anlatımı

Süper Lig'de 7. hafta maçında Beşiktaş ile Alanyaspor Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. Lige kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş lider Alanyaspor'u taraftarı önünde yenerek moral bulmak istiyor. 7. haftaya lider giren Alanyaspor ise Beşiktaş deplasmanında bu ünvanını devam ettirmek istiyor. İki takım taraftarları da Beşiktaş - Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda, maçın canlı anlatımı ve detaylarını aratıyor. Detaylar fanatik.com.tr'de...

(beIN SPORTS canlı izle) Beşiktaş - Alanyaspor canlı maç anlatımı

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. hafta maçında lider Alanyaspor ile 3 puan mücadelesi verecek. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Alanyaspor'u mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Alayanspor ise deplasmana lider durumda geliyor. Erol Bulut'un öğrencileri karşılaşmayı yenerek bu liderliğini sürdürmek istiyor. İki takımda da teknik direktörler kadrolarda önemli değişikliklere gitti.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ - ALANYASPOR CANLI İZLE

Beşiktaş - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

6 Ekim Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma, saat 16.30’da başlayacak ve beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.

BEŞİKTAŞ - ALANYASPOR MAÇINA TEK MAÇ İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş - Alanyaspor 11'ler...

Beşiktaş: Karius, Caner, Victor Ruiz, Vida, Lens, Atiba, Dorukhan, Oğuzhan, Ljajic, N'Koudou, Burak

Yedekler: Utku, Roco, Douglas, Umut, Diaby, Güven, Boyd, Necip, Muhayer, Rebocho

Alanyaspor: Marafona, Nskala, Tzavellas, Welliton, Baiano, Ceyhun, Siopis, Bammou, Bakasetas, Efecan, Cisse

Yedekler: Haydar, Caulker, Kaan, Onur, Umut, Musa, Veysel, Tayfur, Campos, Fernandes

N’Koudou ile Diaby iyileşti

UEFA Avrupa Ligi’nde İngiltere’nin Wolverhampton takımıyla yapılan maçta görev alamayan Georges-Kevin N’Koudou ile Abdoulay Diaby, yarınki karşılaşmada forma giyebilecek. Diaby mide bulantısı ve kusma şikayeti nedeniyle, N’Koudou ise migren ağrısı dolayısıyla Wolverhampton maçında görev alamamıştı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Avrupa maçında riske etmediği Burak Yılmaz ile Victor Ruiz de yarınki karşılaşmada oynayabilecek.

Güven Yalçın şüpheli

Siyah-beyazlı takımın Wolverhampton ile yaptığı maçta ilk 11’de sahaya çıkan ancak 27. dakikada sakatlanan Güven Yalçın’ın, Alanyaspor karşılaşmasında oynaması beklenmiyor. Güven’in son durumu bu akşamki idmanda belli olacak.

Elneny yine cezalı

Beşiktaş’ta Muhammed Elneny, cezası nedeniyle Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı takımın Gaziantep Futbol Kulübü ile yaptığı karşılaşmada kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Elneny, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor müsabakalarında oynayamamıştı. Elneny, Alanyaspor maçıyla cezasını tamamlayacak.

Alanyaspor’a karşı üstün

Siyah-beyazlı ekip, ligde Alanyaspor ile 7. kez karşı karşıya gelecek.

Rakibini 5 maçta mağlup eden Beşiktaş, bir karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Alanyaspor’a 13 gol atan siyah-beyazlı ekip, kalesinde 4 gol gördü.

YORUM YAZ