MENÜ

Bein Sport Haber artık Kablo TV'de

Digiturk’ün kaliteli spor içeriğini daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla, Ekim 2017’de kurduğu şifresiz beIN SPORTS HABER kanalı, Kablo TV platformu 223. Kanal’da, tüm Türkiye’deki sporseverlerle buluştu.

Bein Sport Haber artık Kablo TV'de

Türkiye’deki ve dünyadaki en önemli spor etkinliklerini sporseverler ile şifresiz olarak buluşturan beIN SPORTS HABER, 20 Mart itibarıyla, Kablo TV platformu 223. Kanal’dan izlenebiliyor.

Spor Toto Super Lig maçlarının özetleri, müsabakadan 45 dakika sonra yayında

Digiturk platformunda 83 no’lu kanaldan ve Turksat uydusu üzerinden sporseverlere şifresiz olarak ulaşan ve bugün itibariyle Kablo TV platformu aracılığı ile eriştiği kitleyi daha da genişleten beIN SPORTS HABER, şampiyonluk ve ligde kalma yarışının nefes kestiği haftalara girilirken Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig karşılaşmalarının özetlerini, müsabakaların bitiminden 45 dakika sonra ekrana taşıyor.

Ayrıca dört ana haber kuşağıyla birlikte her saat başı Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan tüm gelişmelere yer verilen kanalda, maç öncesi ve sonrası sürpriz yayınlar, maç sırasında stadyumlara gerçekleştirilen canlı bağlantılar ile sporun her alanında izleyicilere keyif dolu dakikalar yaşatılıyor.

Her hafta bir Euroleague maçını da canlı yayınlıyor

Heyecan tufanı yaşatan Turkish Airlines Euroleague organizasyonundaki bir karşılaşma da her hafta beIN SPORTS HABER kanalında canlı yayınlanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ