MENÜ

"Beckham'a talibiz!"

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın sahiplerinden David Sullivan, David Beckham ile ilgilendiklerini söyledi.

"Beckham'a talibiz!"

Geçen sezon David Gold ile birlikte Londra ekibini satın alan David Sullivan, İtalya’nın Milan takımında kiralık olarak forma giyen Beckham’ı gelecek Ocak ayında transfer etmek istediklerini kaydetti.

İngiliz basınına konuşan Sullivan, 35 yaşındaki İngiliz yıldızı West Ham United’a getirmeyi istediğini belirterek, "Beckham, Doğu Londra’da çok seviliyor. Burada, antrenman yaptığımız yerin yakınında evi var. Eğer Milan Ocak ayında Beckham’ı istemezse onu kadromuza katmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Mart ayında oynanan Chievo maçında aşil tendonu yırtılan Beckham’ın uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Yıldız futbolcu, sakatlığı nedeniyle Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda da milli takım formasını giyemeyecek.

Bu arada geçen sezon sonunda İtalyan teknik adam Gianfranco Zola ile yollarını ayıran West Ham United’ın İsrailli menajer Avram Grant’ı takımın başına getirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ