MENÜ

Beckham'ın takımı MLS'te

Futboldan sonra da şöhretine şöhret, servetine servet katan ve yaptığı yatırımlarla kasasında 560 milyon TL olan David Beckham, artık kulüp sahibi. MLS, İngiliz yıldıza Miami’de takım kurmak için gerekli izni resmen verdi.

Beckham'ın takımı MLS'te

Futbolculuğu döneminde Manchester United, Milan ve Real Madrid gibi devlerin formasını giyen ayrıca ABD Futbol Ligi MLS’te de Los Angeles Galaxy’de bir süre top koşturan David Beckham, kariyerinde hız kesmeden yükselmeye devam ediyor.

Tam bir marka

1999’dan beri eski şarkıcı Victoria Beckham ile evli olan ve 4 çocuğu olan eski futbolcu, ABD’de de kısa sürede Hollywood yıldızları kadar meşhur oldu. Futbolculuk yaşantısı sonrası yaptığı yatırımlarla kendisini tam anlamıyla bir marka haline getiren 42 yaşındaki yıldız, futbolda da patronluk koltuğuna sonunda oturdu. Toplam serveti 560 milyon TL olan ve sadece geçen sezon 99 milyon TL kasasına koyan Beckham’ın ortağı olduğu Miami Beckham, United’a MLS tarafından takım kurulması konusunda onay verildi.

25 bin kişilik stat...

Kendi şirketlerinin yanı sıra giyim markası H&M’de adını taşıyan iç çamaşırı ve kıyafet koleksiyonlarına sahip Beckham, spor giyim markası Adidas’ın hâlâ önemli yüzleri arasında yer alıyor. Maddi konuda hiçbir sıkıntısı bulunmayan patron Beckham’ın, yeni kulübü için 25 bin kişilik bir stat yaptıracağı, henüz takımının renklerinin belli olmadığı ifade edildi.

Ünlülerden tebrik mesajı

David Beckham’ın yeni kulübünün kurulmasına onay verilmesine izin çıkması sonrasında İngiliz yıldızın ünlü arkadaşları ve ailesi, onu sosyal medya üzerinden tebrik etmeyi ihmal etmedi. Başta eşi Victoria ve çocukları olmak üzere spor dünyasından Tom Brady, Lionel Messi, Neymar, Usain Bolt, Serena Williams, Alex Morgan, şarkıcılar Marc Anthony, Jay-Z, Jennifer Lopez, ünlü aktör Will Smith, Beckham’a başarı dileklerinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ