MENÜ

"Bazıları topu eşek gibi tepiyor!"

Barcelona'nın eski futbolcularından Hristo Stoichkov, hafta sonunda Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan maçı, "Bazıları topu eşek gibi tepiyor, bazıları futbol oynuyor" diyerek yorumladı.

"Bazıları topu eşek gibi tepiyor!"

Stoichkov, Trud gazetesine yaptığı açıklamada, futbolun parayla oynanmadığını, Real Madrid’in harcadığı milyonlarca doların bir gol değerinde olmadığını söyledi.

Açıklamasında, Barcelona’nın yıldız oyuncusu Lionel Messi’ye de değinen Stoichkov, Arjantinli futbolcunun büyüleyici bir form tutturduğunu, savunma oyuncularının, bu futbolcuyu durdurabilmek için makineli tüfek kullanmak zorunda olduklarını belirti.

1994 Dünya Kupası’nda İtalyan teknik direktör Arrigo Sacchi’nin, "Stoichkov’u durdurmak için tabanca lazım" sözünü hatırlatan eski futbolcu, "Beni durdurmak için tabancaya ihtiyaç duyarlardı. Ama Messi’yi durdurmak için makineli tüfeğe ihtiyaç var" diye konuştu.

Agresif futboluyla Barcelona taraftarların gönlüne giren Stoichkov, Bulgaristan Milli Takımını 1994 Dünya Kupası’nda yarı finale taşımıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ