MENÜ

Bazarevich: Shved, Avrupa'ın en iyi oyuncusu!

Rusya Milli Takımı’nın başantrenörü Sergey Bazarevich, deplasmanda oynayacakları maçın önemini vurgularken takımın yıldızı Shved’e de övgülerde bulundu.

Bazarevich: Shved, Avrupa'ın en iyi oyuncusu!

FIBA Dünya Şampiyonası Elemeleri’nde ilk maç Rusya ve Çekya’nın sert mücadelesine sahne olacak.

Haberin Devamı

Rusya’nın 2019 Dünya Şampiyonası Elemeleri ikinci tur grupları ilk maçında karşılaşacağı Çekya, yalnızca ilk tur gruplarını 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle tamamlamadı. Bu kez elemelere Jan Vesely ve Thomas Satoransky içeren bir kadroyla geldi.

Çekya, elemelere tam kadro bir şekilde gelse de Rusya Milli Takımı da ilk kez Alexey Shved ile birlikte elemelerde boy gösterecek.

Çekya karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Rusya Milli Takımı’nın başantrenörü Sergey Bazarevich, deplasmanda oynayacakları maçın önemini vurgularken takımın yıldızı Shved’e de övgülerde bulundu.

“Shved, Avrupa’ın en iyi oyuncusu. Şu an görüntüsü harika ama biraz daha çalışması gerekiyor. Onun karşılaşacağı sorun bir yıl boyunca takımla birlikte olamamadı.” ifadelerini kullanan Bazarevich, “Oyuna taktik açıdan hazır olmalıyız. Oyuncularımızı kimlere karşı oynayacağımızı anlama fırsatını vermeliyiz.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

EuroHoops

YORUM YAZ