MENÜ

Bayern'den antrenmana Mercedes ile gelen Coman'a ceza

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te takımın araç sponsoru Audi marka bir otomobil yerine Mercedes ile antrenmana gelen Kingsley Coman'a para cezası verilecek.

Bayern'den antrenmana Mercedes ile gelen Coman'a ceza

Alman devi Bayern Münih'in Fransız yıldızı Kingsley Coman, ilginç bir gelişme nedeniyle ceza almakla karşı karşıya kaldı. Kingsley Coman'ın antrenmana gelirken tercih ettiği aracın markası, kulübün sponsorluk anlaşmaları gereği bir soruna neden oldu.

Haberin Devamı

BILD'in haberine göre Bayern Münih'in yıldızlarından Coman, antrenmana gelirken aracı nedeniyle tesislere alınmadı. Çünkü Fransız oyuncu, kulübün araç sponsoru Audi yerine Mercedes marka bir araç ile antrenmanlara geldi.

Bayern Münih'te oyuncular; antrenman tesisi, stadyum gibi kulüple ilgili yerlere Audi marka araçları ile gelmek zorundalar. Mercedes ile tesislere gelen Coman da bu nedenle aracını dışarı park etmek durumunda kaldı.

Bayern Münih'te daha önce Karl-Heinz Rummenigge, sponsor firmanın yani Audi veya Volkswagen Grubu'nun aralarıyla tesislere gelmeyen oyunculara 50 bin Euro'luk para cezası uygulanacağını belirtmişti ki Coman'ın da şimdi bu cezayla karşı karşıya kalması bekleniyor.

Daha önce takımda Niklas Süle ve Robert Lewandowski de antrenman tesislerine Ferrari ile gelmişlerdi. Audi ile yapılan anlaşmadan Bayern Münih, yılda 50 milyon Euro kazanmakta.

Haberin Devamı

Bayernden antrenmana Mercedes ile gelen Comana ceza

YORUM YAZ