MENÜ

Bayern Münih'ten 2 dev transfer!

Bayern Münih, Renato Sanches'i ve Mats Hummels'ı renklerine bağladı.

Bayern Münih'ten 2 dev transfer!

​Almanya Bundesliga devi Bayern Münih, Benfica'dan 18 yaşındaki Renato Sanches'i 35 Milyon Euro bonservis ödeyerek renklerine bağladığını resmen duyurdu.

Mats Hummels iddiası!

Renato Sanches transferini resmen açıklayan Bayern Münih kulübü için bir iddia da Bild gazetesinden geldi.

Bild'in iddiasına göre Bayern Münih, Borussia Dortmund'un kaptanı Mats Hummels'ı 35-38 milyon euro civarında bir bedelle transfer etti.

Hatırlanacağı üzere Bayern Münih, Borussia Dortmund'dan 2013 yılında Alman yıldız Mario Götze ve 2014 yılında Polonyalı yıldız Robert Lewandowski'yi kadrosuna katarak büyük ses getirmişti.

Renato Sanchez, Galatasaray'a gol atmıştı: 11-1

Bayern'in 35 milyon euroluk transferi Renato Sanchez, UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray'ın Benfica'ya 11-1 mağlup olduğu maçta Sarı Kırmızılılar'a bir de gol atmıştı.

Kimdir?

Orta sahada hem hücuma destek veren hem de defansif anlamda güçlü bir profil çizen 18 yaşındaki oyuncu, uzaktan şutlarıyla da kalecilerin korkulu rüyası... Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Stephan Appiah tarzı oyunu benimseyen Renato Sanchez, güçlü fizik yapısıyla da dikkat çekiyor. Benfica'nın alt yapısından yetişen oyuncu, uzun süredir Avrupa'nın dev kulüplerinin radarındaydı.


Beşiktaş resmen başvurdu!


Haberin Devamı
YORUM YAZ