MENÜ

Bayern Münih, Sadio Mane'yi kadrosuna katıyor! Liverpool ile anlaşma sağlandı

Almanya Bundesliga'da şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih, bir süredir kadrosuna katmak istediği Sadio Mane'nin transferini tamamlamaya yakın. Alman devinin ilk iki teklifin Liverpool tarafından geri çevrilmesinin ardından yaklaşık 35 milyon Sterlin'lik yeni bir teklif sunduğu ve iki kulüp arasında anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Bayern Münih, Sadio Mane'yi kadrosuna katıyor! Liverpool ile anlaşma sağlandı

Almanya Bundesliga'da şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih, bir süredir kadrosuna katmak istediği Sadio Mane'nin transferini tamamlamaya oldukça yakın.

Haberin Devamı

Sky Sports'ta yer alan habere göre Alman devi, ilk iki teklifin Liverpool tarafından geri çevrilmesinin ardından yaklaşık 35 milyon Sterlin'lik yeni bir teklif sundu. Bayern Münih sportif direktörü Hasan Salihamidzic'in yürüttüğü tranfer görüşmeleri sonucunda İngiliz ekibi ile anlaşma sağlandı.

3 yıllık anlaşma

Bayern Münih ile önceden kişisel şartlar üzerinde anlaşmaya varan Senegalli yıldızın 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Liverpool’la sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan Mane, geçtiğimiz sezon 51 maçta forma giyerken, 23 kez ağları havalandırdı ve 5 kez de asist yapmayı başardı.

YORUM YAZ