MENÜ

Bayern Münih - Real Madrid şifresiz veren kanallar

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih evinde Real Madrid'i ağırlayacak. Tivibu Spor'dan şifreli izlenebilen maçları şifresiz olarak izlemek mümkün. Peki, Bayern Münih - Real Madrid şifresiz veren kanallar hangileri? detaylar haberimizde...

Bayern Münih - Real Madrid şifresiz veren kanallar

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih evinde Real Madrid'i ağırlayacak. Tivibu Spor'dan şifreli izlenebilen maçları şifresiz olarak izlemek mümkün. Peki, Bayern Münih - Real Madrid şifresiz veren kanallar hangileri? sorusu merak ediliyor.

Bayern Münih - Real Madrid şifresiz veren kanallar


Arena Sport 1 (serbia) Arena Sport 1 HD (cro) Arena Sport BiH beIN Sports España / HD beIN Sports France 1 / HD BT Sport 3 / HD eir Sport 1 nSport / HD Ring.bg / HD (bTV Sports) Sky Sport 2 (germany) / HD Sky Sport UHD (4K) DE Sport 1 (hungary) / HD Sport TV2 (portugal) / HD SportKlub 1 (slovenia) SuperSport 5 za / HD TV3 Sport 1 (den) / HD Viasat 4 Norge / HD

Bayern Münih - Real Madrid 11'LER:


Bayern Münih'in ilk 11'i: Neuer, Alaba, Boateng, Martinez, Lahm, Alonso, Vidal, Thiago, Robben, Ribery, Müller
Real Madrid ilk 11'i : Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, Bale, Ronaldo, Benzema


Bayern Münih - Real Madrid saat kaçta hangi kanalda?


Allianz Arena'da oynanacak olan Bayern Münih - Real Madrid maçını Nicola Rizzoli yönetecek. Saat 21.45'de başlayacak olan mücadele Tivibu Spor 2'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca mücadeleyi fanatik.com.tr'den canlı/grafikli anlatım ile takip edebilirsiniz.

En son 2013 yılında şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih, golcüsü Lewandowski’nin de başarılı performansıyla güçlü rakibii elemeyi hedefliyor. Real, rakibini 2013-14 yarı finalinde 1-0 ve 4-0’lık skorlarla elemiş, o sezon kupayı kazanmıştı. Ronaldo da, Almanlar’a iki gol atmıştı.




Haberin Devamı
YORUM YAZ