MENÜ

Bayern Munih - Frankfurt maçı iddaa heyecanı misli.com'da

TD Adi Hütter, Frankfurt ile 5 kere karşılaşıp sadece 1 kere yenebildiği Bayern'e Allianz Arena'da yeniden konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Canlı Bahis ve Tek Maç seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, haftalık net CANLI İDDAA kaybınıza %10'a varan iade Misli.com'da!

Bayern Munih - Frankfurt maçı iddaa heyecanı misli.com'da

10 dakika dolmadan 1-0 geriye düştüğü Leverkusen deplasmanında, ilk yarıyı 3-1 önde bitiren Bayern, maçı da 4-2 kazandı ve koronavirüs salgını dönüşü sonrasında çıktığı 5. lig maçında da fire vermeyerek zirveye iyice kuruldu.

Haberin Devamı

Bundesliga'da 20 asiste ulaşan Thomas Müller, 30 gole imza atan Robert Lewandowski makine gibi işliyor ve Bayern'in Almanya Kupası'nda (DFB-Pokal) da durmaya niyeti yok gibi! TD Hansi Flick, yarı final öncesi düzenlenen basın toplantısında Thiago'nun kadroda olacağını açıklarken, ilk 11'de de 1-2 değişiklik yapabileceğini ama çok büyük rotasyon da olmayacağını belirtti. Kingsley Coman yerine Ivan Perisic'i görebiliriz...

Bayern Munih - Frankfurt maçı iddaa heyecanı misli.comda

Frankfurt ise Freiburg karşısındaki isteğiyle, Wolfsburg ve Bremen deplasmanlarında kazanmasıyla, Mainz karşısında da rahat 3 puana ulaşır havası veriyordu ancak oyuncular sahaya çıkmamış gibiydi. Hem 2-0 kaybettiler, hem de futbol adına ortaya bir şey koyamadan haftayı kayıpla kapattılar. Çeyrek finalde Bremen karşısında kırmızı kart gören takımın en önemli isimlerinden Filip Kostic, arkadaşlarını Bayern gibi zorlu bir eşleşmede yalnız bırakacak. (46 maç - 12 gol - 17 asist) Kostic'in yokluğunda TD Adi Hütter'in 3'lü savunmadan vazgeçip 4'lü düzene geçeceği belirtiliyor. Orta alanı da kalabalık tutup en ileride Andre Silva ile gol arayacak...

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasındaki son 7 resmi maç "2.5 ÜST" bitti.

- Frankfurt'un deplasmanda oynadığı son 6 resmi maç da "2.5 ÜST" bitti.

- Bayern iç sahada oynadığı son 10 resmi maçın 9'unu kazandı. (1 beraberlik)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Almanya Kupası (DFB-Pokal) mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "MS1 + 2.5 ÜST" oldu! %26'lık kesim Bundesliga'da fırtına gibi esen Bayern'in, kupada da Frankfurt'a karşı bol gollü bir galibiyet alacağını düşünüyor... %10'luk kesin ise "3.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 4 gol bekliyor.

YORUM YAZ