MENÜ

Bayern Münih-Darüşşafaka Tekfen maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Turkish Airlines Euroleague’e bir yıl aradan sonra tekrar katılan Darüşşafaka Tekfen, 6. hafta mücadelesinde Bayern Münih’e konuk olacak. Peki, Bayern Münih-Darüşşafaka Tekfen maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Bayern Münih-Darüşşafaka Tekfen maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Darüşşafaka Tekfen, Turkish Airlines Euroleague'in 6. haftasında deplasmanda Almanya’nın Bayern Münih takımıyla karşı karşıya gelecek. Şu ana kadar sadece bir galibiyet alabilen Yeşil-Siyahlılar, ilk deplasman galibiyetini almaya çalışacak. Bayern, son iki iç saha maçında Panathinaikos ve Baskonia’yı mağlup etmişti.

Haberin Devamı

Bayern Münih-Darüşşafaka Tekfen maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Münih kentindeki Audi Spor Salonu’nda TSİ 22.00’da başlayacak maç beIN Sports HD 4 kanalından naklen yayınlanacak.

ULEB Avrupa Kupası’nı kazanarak THY Avrupa Ligi’nde mücadele etme şansı elde eden Darüşşafaka Tekfen, organizasyona iyi başlayamadı. Yeşil-siyahlı ekip, sezonun ilk 5 haftasında sadece 1 galibiyet alabildi.

Alman temsilcisi Bayern’in ise EuroLeague’de 2 galibiyeti ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. İki takım bundan önce EuroLeague’de hiç karşı karşıya gelmedi. Geçen sezon 7Days Eurocup yarı finalinde karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde ise seriyi 2-0 ile kazanan taraf Daçka olmuştu. Daçka'nın İçeride 76-74 kazandığı maçta Stanton Kidd son saniye basketiyle maçı kazandırmıştı.

Haberin Devamı

Temsilcimizin Euroleague’deki en skorer ismi maç başına 12.4 sayıyla Micheal Eric olurken ev sahibi ekibin en skorer ismi ise maç başına 13.5 sayı atan Nihad Dedovic.

YORUM YAZ