MENÜ

Bayern Münih antrenmanlara başladı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, corona virüs nedeniyle ligin askıya alınmasına rağmen küçük gruplar halinde antrenmanlarına başladı.

Bayern Münih antrenmanlara başladı

Almanya Bundeliga ekiplerinden Bayern Münih, corona virüs nedeniyle lig askıya alınmış olsa da çalışmalara başladı. Alman devinin çalışmaları, küçük gruplar halinde gerçekleştirildi. Antrenmana Lewandowski ve Kingsley Coman gibi ünlü yıldızlar katıldı.

Haberin Devamı

Bayern Münih antrenmanlara başladı

İlk etapta ise Manuel Neuer, Coutinho ve Jerome Boateng, sabah saatlerinde çalışmalarını gerçekleştirdiler. Antrenmanda, sosyal mesafe kurallarının sıkıca uygulandığı ve hijyenle ilgili bütün uyarıların dikkate alındığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen kaptan Manuel Neuer, "Bugün küçük gruplar halinde çalışmak çok alışılmadık bir duyguydu. Takım arkadaşlarımı şahsen görmek ise güzeldi." ifadelerini kullandı. Alman kaleci, yeniden sahaya çıktıkları için mutlu olduklarını belirterek kulüp yetkililerine teşekkür etti.

Bayern Münih antrenmanlara başladı

Almanya’da 1. Lig (Bundesliga) ve 2. Lig (Bundesliga 2) karşılaşmaları, koronavirüs sebebiyle 30 Nisan’a kadar askıya alınmıştı. Son olarak 30 Nisan'a kadar ertelenen Bundesliga'da 13 Mart'tan beri müsabaka oynanmıyor.

YORUM YAZ