MENÜ

BAUSuperMassive yine finalde

Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi olan League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017-2018 kış mevsimi sezonu kıran kırana mücadelelere ev sahipliği yaptı. Kış Mevsimi sezonunda ligi birinci tamamlayan BAUSuperMassive, Team AURORA’yı 3-1 yenerek finale yükselmeyi başardı.

BAUSuperMassive yine finalde

League of Legends Şampiyonluk Ligi’nin favori takımı olan BAUSuperMassive, lig boyunca elde ettiği başarılar ve ilk 19 maçın 19’unu namağlup tamamlayarak kırdığı dünya rekoruyla adını League of Legends tarihine altın harflerle yazdırmıştı.

Geçtiğimiz hafta Yemeksepeti’nin CEO’su Nevzat Aydın ve Bahçeşehir Koleji’nden yatırım alan BAUSuperMassive, yatırım duyurusu sonrası ilk maçında Team AURORA’yı 3-1 yenerek finale yükselmeyi başardı. BAUSuperMassive 22 Nisan’da oynanacak Kış Mevsimi Finali’nde Royal Bandits ile karşılaşacak. Kazanan takım hem şampiyonluğunu ilan edecek hem de Mid Season Invitation’a katılarak dünya arenasında Türkiye’yi temsil edecek.

Kurulduğu günden bu yana 5. sezonunda 5. Kez fiinal maçına çıkma başarısı gösteren BAUSuperMassive, sezon başlangıcında Koreli oyuncular Snowflower, GBM ve Koç Irean ile anlaşmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ