MENÜ

Batuhan Karadeniz Sivasspor'da kendine geldi

Beşiktaş'ta tutunamadı, Eskişehir'de ve Trabzon'da kadro dışı kaldı. Hep olaylarla anıldı. Sivas'a imza atan Batuhan Karadeniz, beklenen patlamayı Sergen Yalçın'la yaptı. 23 yaşındaki forvet, son 5 maçta 3 gol 2 asistle Yiğidolar'ı sırtladı.

Batuhan Karadeniz Sivasspor'da kendine geldi

Sergen Yalçın’ın gelişiyle ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşan, kupada ise yarı final bileti alan Sivasspor’da son haftalara damga vuran isim kuşkusuz ki Batuhan Karadeniz oldu.

Sezon başında Kırmızı-Beyazlı takıma imza atan ve Sergen Yalçın’ın gelişiyle hem daha fazla şans bulmaya başlayan hem de performansıyla eski günlerine döndüğünün sinyallerini veren başarılı oyuncu, takımının oynadığı son 5 maçta da skora katkı sağladı.

Bu süreçte 3 gol 2, asistlik istatistiği dikkatleri üzerine çeken Batuhan, nihayet futboluyla adından söz ettirmeyi başardı. Sergen Yalçın’ın özel olarak ilgilendiği genç forvet, sezon genelinde ise Süper Lig’de 5 gol, 3 asiste ulaştı. Kupada da 2 kez fileleri sarsan, 2 kez de arkadaşlarına gol pası veren Yiğidolar’ın forveti, takımın yarı finale yükselmesine doğrudan etki etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ