MENÜ

Battlefield 5'in ilk gün güncelleme notları 135 sayfa tutuyor

Gerek oyun konsollarının, gerekse de PC platformunun teknolojik anlamda sunduğu imkanlar ile artık oyunlar iyiden iyiye gerçekten ayırt edilemez bir hale geldiler.

Battlefield 5'in ilk gün güncelleme notları 135 sayfa tutuyor

Ancak bu sonuca ulaşılabilmesi için tabi ki uzun, oldukça zorlu ve bir o kadar da özverili bir çalışma gerekiyor. Gelin görün ki, sonradan fark edilen teknik aksaklıkların önüne geçilmesi ve bazı ince ayarlamaların yapılması için de bir ilk gün güncellemesi şart oluyor. Bu ilk gün güncellemeleri kimi zaman düşük boyutlu, kimi zaman da Call of Duty: Black Ops 4 oyununda olduğu gibi devasa diyebileceğimiz boyutlara ulaşabiliyor. Bildiğiniz gibi Call of Duty: Black Ops 4 oyununun ilk gün güncellemesi 50 GB boyutundaydı. Battlefield V ise bu konuda çıtayı epey yukarılara taşıyacakmış gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Battlefield V, 20 Kasım 2018 tarihinde satışa sunulacak. PlayStation 4, PC ve Xbox One için geliştirilmiş olan oyun, yakın bir zaman önce nihai sürüme ulaşmıştı. Şu an için fiziksel sürümleri için seri üretime geçilmiş olan Battlefield V için, EA DICE da bir yandan birçok değişikliğin yapılacağı ilk gün güncellemesini hazırlıyor. Çoklu-Oyuncu Üreticisi David Sirland ise Twitter hesabı üzerinden bu ilk gün güncellemesi ile ilgili bir ekran görüntüsü yayınladı.

Battlefield 5in ilk gün güncelleme notları 135 sayfa tutuyor

Yukarıdaki Twitter paylaşımında da gördüğünüz üzere, Battlefield V oyununun ilk gün güncellemesinin notları yüz otuz beş (sayıyla da 135) sayfa tutuyormuş. Bu güncelleme, son zamanlarda gördüğümüz en büyük güncelleme olabilir ve doğrusunu söylemek gerekirse, notların bu kadar sayfa tutmasına yol açacak ne tür değişikliklerin yapıldığını da merak etmiyor değiliz. Neyse ki fazla beklemeye gerek kalmayacak; çünkü, bu hafta içinde güncelleme ile ilgili notlar EA DICE tarafından paylaşılacakmış. En azından David Sirland öyle umuyor. (turunculevye.com)

YORUM YAZ