MENÜ

Battlefield 5'in battle royale modunu Criterion yapıyor

Burnout’un geliştiricisi Criterion Games, Battlefield 5‘in battle royale modu Firestorm‘un yapımını üstlendi.

Battlefield 5'in battle royale modunu Criterion yapıyor

Criterion’un Battlefield 5‘in Firestorm modunu geliştirmesi anlamlı bir adım. Zira stüdyo araç oyunlarındaki uzmanlığıyla tanınıyor ve Firestorm’un haritasında oynanabilir çok sayıda araç bulunuyor.

Haberin Devamı

Yayıncı EA tarafından paylaşılan 64 oyunculu modun yeni ayrıntıları, daha önce battle royale oyunu oynamış herkese büyük ölçüde tanıdık geliyor. Oyuncular ateşle çevrili, şiddetli bir savaş alanında ayakta kalan son kişi olmak için savaşacaklar.

EA, daha iyi bir mod elde edebilmek için Conquest modu benzeri hedefler ve ‘yıkım mekanikleri’ ile haritayı dönüştürme becerisine sahip olmanın yanı sıra, Battlefield araçlarının oyunu değiştiren elemanlarını da ekleyecek.

Battlefield 5in battle royale modunu Criterion yapıyor

Daha önce de açıklandığı gibi, Battlefield 5 Firestorm, serinin bugüne kadarki en büyük haritasını sunacak ve 4’er kişilik 16 takımdan biri olarak mücadele edeceksiniz.

Battle royale modunun yayın tarihi hakkında hala açıklama yok. Ancak Battlefield 5’in ön sipariş bonusu, Firestorm temalı öğeler içeriyor.

Haberin Devamı

Battlefield’ın rakibi Call of Duty, geçtiğimiz gün kendi battle royale modu için oynanış fragmanı yayınladı. Blackout olarak adlandırılan mod, 80 oyunculu maçlar sunacak. (Psoyun.com)

YORUM YAZ