MENÜ

Battlefield 5'in Battle Royale modu için oyuncu sayısı açıklandı!

Battlefield’i rekabetten öne çıkaran şeylerden biri oyunun ölçeğiydi. Yüksek oyuncu sayısı, çeşitli araçlar ve devasa haritalar… Çoğu çok oyunculu nişancıdan daha çok bir savaş hissiyatına sahipti. Battlefield 5‘in yeni oyun modu Firestorm‘la battle royale türüne büyük yapımlardan biri daha katılmış olacak.

Battlefield 5'in Battle Royale modu için oyuncu sayısı açıklandı!

Firestorm, Battlefield 5 için yayınlandığında dengelerin değişmesi söz konusu olabilir. DICE ve Criterion’un geliştirdiği yeni oyun modu battle royale türünde, popüler markasıyla ilerleyebilir.

Haberin Devamı

Battlefield 5’in Canlı Servis Geliştirme Direktörü Ryan MacArthur verdiği röportajda; oyuncu hedefinin 64 oyuncu olduğunu ve 4’er kişilik 16 takımdan oluştuğunu doğruladı. Yani Firestorm’un oyuncusu sayısı artık neredeyse standart haline gelen 100 oyuncunun altında olacak.

Aslında Call of Duty: Black Ops 4‘ün battle royale modu Blackout da beta sürümüne daha düşük oyuncu sayısıyla başladı. Öncelikle 80 oyuncuyla başlayan test süreci daha sonra 88’e yükseldi. Beta sürecinin sonunda Blackout resmi olarak çıktığında, Treyarch oyuncu sayısını 100’e çıkarma kararı aldı.

Battlefield 5in Battle Royale modu için oyuncu sayısı açıklandı

Battlefield 5: Firestorm Mart 2019’da gelecek

Battlefield 5 bu ay gelecek, ancak Firestorm Mart 2019’a kadar yayınlanmayacak. O yüzden ekibin oyuncu sayısını yükseltip yükseltmeyeceği şimdilik net değil. MacArthur Firestorm için bu konuda çok fazla tartışma olacağını belirtti.

Haberin Devamı

Ayrıca, Criterion ve DICE’ın daha az oyuncu sayısıyla takım oyununa odaklanarak farklı bir yoldan gitmesi de mümkün. Savaş alanında daha az oyuncu, daha fazla takımın olmasıyla kaotik bir mod gelmesi de mümkün. Ancak bunu öğrenmek için henüz erken gibi görünüyor.

Battlefield 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 20 Kasım 2018’de gelecek. (Psoyun)

YORUM YAZ