MENÜ

Bastian Schweinsteiger'den Götze yorumu: Çok büyük bir talihsizlik

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Mario Götze'nin kulüpten ayrılacağının netleşmesi, gündemdeki tazeliğini korumaya devam ediyor. Söz konusu kararı üzüntüyle karşıladığını dile getiren Schweinsteiger, "Çok büyük bir talihsizlik. Genç yaşlarda onun ne kadar büyük bir yetenek olduğunu hepimiz biliyoruz. Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri olmasına gerek yok, ancak onun oynayabileceği bir takım bulacağını ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bastian Schweinsteiger'den Götze yorumu: Çok büyük bir talihsizlik

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Mario Götze'nin kulüpten ayrılacağının netleşmesi, gündemdeki tazeliğini korumaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Kendisiyle aynı dönemde hem milli takımda, hem de Bayern Münih'te beraber oynama fırsatı bulan Almanya futbolunun efsanelerinden Bastian Schweinsteiger de konuyla ilgili görüş belirtmekten geri kalmayan isimler arasında yer alıyor.

Söz konusu kararı üzüntüyle karşıladığını dile getiren Schweinsteiger, "Çok büyük bir talihsizlik. Genç yaşlarda onun ne kadar büyük bir yetenek olduğunu hepimiz biliyoruz. Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri olmasına gerek yok, ancak onun oynayabileceği bir takım bulacağını ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ