MENÜ

Başkent'te gülen olmadı: 2-2

Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Trabzonspor, deplasmanda Gençlerbirliği'yle 2-2 berabere kaldı. İlk yarıda 2 farklı üstünlüğe ulaşan Trabzonspor, ikinci yarıda neredeyse bir puandan da alamıyordu. Konuk ekibin golleri Gabric ve Colman'dan gelirken Gençler'in sayılarını Harbuzi ve Bilal kaydetti.

Başkent'te gülen olmadı: 2-2

Haberin Devamı

MAÇTAN NOTLAR
Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Turkcell Süper Lig’deki başkent deplasmanında maç kadrosuna uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayan İbrahima Yattarayı’da aldı.

Trabzonspor’un Gençlerbirliği ile Ankara 19 Mayıs Stadı’nda bugüne kadar yaptığı 50 karşılaşmada bordo-mavililerin galibiyetlerde 29-9 üstünlüğü bulunuyor. 12 maçta da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer, 50 maçta rakip fileleri 96 kez havalandırırken kalesinde 46 gol gördü.

BORDO-MAVİLİLER ANKARA’DA DA ÜSTÜN
Trabzonspor, Ankara’da yaptığı maçlarda da Gençlerbirliği karşısında üstün. Bordo-mavililer, başkentte kırmızı-siyahlılara karşı yaptığı 25 maçta, 12 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 7 beraberlik elde etti, 36 gol atarken, kalesinde 25 gol gördü.

Haberin Devamı

Karşılaşmada, konuk Trabzonspor taraftarlarına ayrılan bölümde yer yer boşluklar görülürken, Gençlerbirliği taraftarları ise kendilerine ayrılan maraton tribününün tamamına yakın bölümünü doldurdu.

Protokol tribünün de ise Trabzon Milletvekilleri ve Trabzonlu iş adamları takımlarını yalnız bırakmadı.

İLK 11'LER

GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar, Orhan, İlhan, Radeljic, Aykut, Burhan, Tozo, Cem Can, Harbuzi, Mustafa Pektemek, Kahe

TRABZONSPOR: Sylva, Song, Egemen, Giray, Ferhat, Ceyhun, Selçuk, Colman, Gabric, Umut Bulut, Gökhan Ünal

YORUM YAZ