MENÜ

Başkan Şener hesap sordu

Son maçta ortaya konan kötü futbolun ardından Başkan Sadri Şener ve kurmayları, teknik heyetin dikkatini çekti. Hugo Broos ise her şeyin en kısa zamanda çözüleceğinin sözünü verdi.

Başkan Şener hesap sordu

Süper Lig’de önce Belediye ardından da Antalya’yı mağlup ederek çıkışa geçtiği düşünülen Trabzonspor’un, Gençlerbirliği önünde 2-0 öndeyken karşılaşmadan beraberlikle ayrılması sonrası, Yönetim harekete geçti. Bordo-Mavili kulübün Başkanı Sadri Şener ve kurmaylarının teknik direktör Hugo Broos’tan takımın son durumu hakkında bilgi aldıkları belirtildi. Kötü gidişin nedenini öğrenmek isteyen Şener’in, teknik heyete tam destek verdiği, ancak sahası Avni Aker’de oynanacak olan Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılmanın çok önemli olduğunu vurguladığı belirtildi.

Haberin Devamı

‘Çıkışa geçeceğiz’
Karadeniz temsilcisinde Sadri Şener’e her şeyin en kısa zamanda yoluna gireceğine dair söz veren Hugo Broos’un, “Gaziantep karşılaşmasında tekrar çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Son maçta yaptığımız hatalardan ders aldık. Hazırlıklarımızı da bu yönde yapacağız” dediği ifade edildi.

YORUM YAZ