MENÜ

Başkan sahaya indi!

Trabzonspor’un doktor başkanı, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol maçında forma giydi. Muharrem Usta, teknik direktör Hami Mandıralı ile rakip olurken, performansıyla herkesi şaşırttı.

Başkan sahaya indi!

Mersin İdman Yurdu galibiyetinden bir gün sonra Başkan Muharrem Usta da maça çıktı! Doktor olan Trabzonspor’un patronu, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen karşılaşmada forma giydi. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Sağlık Kurulu Başkanı Osman Aynacı ve KTÜ Tıp Fakültesi’nde görev yapan doktorlar, Trabzonspor’un eski oyuncularıyla özel bir maç yaptı. Teknik direktör Hami Mandıralı, Usta’ya rakip olurken mücadele 35 dakikalık 2 devre halinde oynandı.

Kendisi de beğendi

Eski futbolcular ile doktorların yaptığı maçın normal süresi 1-1 biterken, penaltılarda Trabzonsporlu eski oyuncular galip geldi. Hami Mandıralı ve takım arkadaşlarına kupayı KTÜ Rektörü Süleyman Baykal ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta verdi. Maç boyunca ortaya koyduğu performans ile alkış alan ve herkesi şaşırtan Usta, “5 yıl önce çapraz bağ ameliyatı olmuştum. Bu operasyondan sonra ilk kez oynadım. Ben de kendi performansımı beğendim” dedi.

‘Bu sene böyle geçecek’

Başkan Muharrem Usta, 1-0 kazandıkları Mersin maçını değerlendirdi. İki kritik noktaya dikkat çeken Trabzonspor’un patronu, “Birincisi, 3 puan almamız psikolojik çüküntüyü atlamamız için önemliydi. İkincisi ise Beşiktaş maçına bu galibiyet sonrası daha diri bir şekilde çıkacağız” dedi. Her şeye rağmen takımın sorunlarının devam ettiğini belirten Usta, “Hala sakatımız ve cezalı olan oyuncumuz var. Bu sezon inişli çıkışlı görüntüdeyiz ve bu tip aksilikler yine olacaktır ne yazık ki bu sene böyle bitecek” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ