MENÜ

"Başkan menajerlik şirketi kursun"

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden İbrahim Altınsay, Yıldırım Demirören yönetimini sert bir şekilde eleştirdi.

"Başkan menajerlik şirketi kursun"

Siyah-beyazlı kulübün Yıllık Olağan Mali ve İdari Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Altınsay, kulübün borçlarına dikkati çekerek, "Kulübü büyüttüklerini söyleyenlerin büyütüğü tek şey borçlardır. 5.5 yılda 5 teknik direktör, 63 futbolcu alınmış. Bir futbol takımı gelmiş, diğeri gitmiş. Bu anlayışın profesyonelleşmeden söz etmeye hakkı var mı?" diye konuştu.

Beşiktaş’ın gelecekteki gelirlerinin günü kurtarmak için kırdırıldığını savunan Altınsay, "İçerde ve dışardaki davalar artmış. Del Bosque olayı tarihe geçmiştir. Beşiktaş’ı yöneten anlayış para saçmaktan başka bir şey yapmıyor" dedi.

Demirören’in son dönemde yaptığı transferlere dikkati çeken Altınsay, "35 milyon avro bonservis bedeli ödenmiş. Bu da 73 milyon lira yapıyor. Yüzde 10 iskonto yaptık mı, tam da başkanın borcuna denk geliyor. Önerim şu, başkan futboldan anlıyor ya, kursun bir menajerlik şirketi, futbolcuları ona verelim" ifadelerini kullandı.

İbrahim Altınsay, yarın sandıktan yine bu yönetimin çıkması halinde kulüpteki güven krizinin artarak süreceğini iddia etti.

Bu arada, saat 13.00 itibariyle kongreye katılımın 1548 olduğu açıklandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ