MENÜ

Başkan, Hurma'dan rapor istedi

İbrahim Hacıosmanoğlu, Osmanlıspor yenilgisinin nedenlerini, Süleyman Hurma'dan sordu.

Başkan, Hurma'dan rapor istedi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Osmanlıspor yenilgisinin nedenlerini, Sportif Direktör Süleyman Hurma’dan sordu. Başkanın, Hurma ile telefonda görüştüğü ardından da detaylı bir rapor istediği öğrenildi. Takım içinde yaşanan sorunların önüne geçilmesini isteyen Hacıosmanoğlu’nun, sorun yapan varsa gereğinin yapılması talimatını verdiği belirlendi.

Savunma için önlem alınacak

Osmanlıspor karşısında yenilen 3 golde yaşanan hatalar, teknik direktör Şota Arveladze’yi harekete geçirdi. Torje’nin frikik golü hariç, yenen diğer iki golde savunmadaki eksiklikler, tecrübeli çalıştırıcıyı bu konuda önlem alma konusunda harekete geçirdi. Konyaspor mücadelesi öncesi oyuncularına, Osmanlı maçındaki hataları tek tek anlatması beklenen Şota’nın, sonrasında da yapılması gerekenleri idmanlarda detaylı olarak göstereceği bildirildi.

Forma yine Cardozo’nun

Karadeniz ekibinde, önümüzdeki hafta oynanacak olan Konyaspor mücadeleside de forvet hattında, Oscar Cardozo’nun görev alması bekleniyor. Osmanlı maçında Uğur’un iyi markajının yanı sıra orta sahadan da yeterli desteği alamayan Paraguaylı oyuncunun bu olumsuzluklara rağmen istekli görüntüsü, teknik heyetten geçer not aldı. İkinci devrede sonucu değiştirmek adına sahaya sürülen N’Doye’nin etkisiz kalması sebebiyle forvette formanın Cardozo’da olması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ