MENÜ

Başkan Fikret Orman'a rahat yok

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’daki maçta takımı yalnız bırakmadı. İtalya’daki Napoli zaferiyle yüzü gülen Kartal’ın patronuna dün taraftarlar büyük ilgi gösterdi

Başkan Fikret Orman'a rahat yok

Fikret Orman’ı gören hemen her Beşiktaşlı fotoğraf isteğinden bulunurken, Başkan bir hayli yoruldu. Fikret Orman fotoğraf isteklerini geri çevirmezken, taraftarlardan kulübün lisanslı ürünlerini almalarını istedi.

Oğuzhan tribünden izledi

Sakatlığı nedeniyle son maçlarda takımdaki yerini alamayan Oğuzhan Özyakup, Antalyaspor mücadelesinde de kadroda bulunmadı. Galatasaray ile oynanan derbi maçında ilk 11 ’de görev alan Oğuzhan, bu karşılaşma sonrası yaşadığı sakatlık nedeniyle ligde 3. kez oynama fırsatı yakalayamadı. Mücadeleyi heyecanlı gözlerle tribünden takip eden yıldız futbolcunun, önümüzdeki haftaki Gençlerbirliği deplasmanında sahada olması bekleniyor.

Kadroda 3 değişiklik

Napoli deplasmanında tarih yazan ve 3- 2 kazanan Beşiktaş, Antalyaspor maçına daha farklı bir dizilişle çıktı. Şenol Güneş, çift forvet Aboubakar ve Cenk Tosun’u beraber oynattı. Napoli karşılaşmasından farklı olarak dün Cenk’in yanı sıra Talisca ve Gökhan Gönül ilk 11’de görev yaptı. Şenol hoca, İtalya’daki Şampiyonlar Ligi mücadelesine nazaran daha hücumcu bir takımı sahaya sürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ