MENÜ

Başkan Dursun Özbek'ten tam destek!

500 milyon Dolar'lık dev proje için genel kuruldan aldığı onayla yüzü gülen Başkan, Trabzon yenilgisine ise çok üzüldü. Her şeye rağmen şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını söyleyen Dursun Özbek, hafta içinde Florya’ya gidip, takıma ve hocaya moral verecek.

Başkan Dursun Özbek'ten tam destek!

Galatasaray’da önceki gün bir hayli hareketli geçti. Öyle ki gündüz tam 7 saatlik bir genel kurul yaşandı. Başkan Dursun Özbek, Riva ve Florya’nın 500 milyon Dolar’ı bulan satış projesi için üyelerden beklediği onayı aldı.

Türk futbol tarihinde ilk kez bir spor kulübü böylesine büyük getiri sağlayacak bir sözleşme imzalayacak. Dolayısıyla Başkan Özbek de genel kurul sonucunda fazlasıyla sevinçliydi.

Kurmaylarıyla birlikte akşam Arena’nın yolunu tutan Başkan, hesapta olmayan Trabzonspor yenilgisinden sonra ise büyük üzüntü yaşadı. Deyim yerindeyse masada kazanıp, sahada kaybeden Özbek’in sevinci yarım kaldı.

Özel görüşme yapacak

Bu sezon ligdeki şampiyonluğu olmazsa olmaz olarak gören Galatasaray’ın patronu, önümüzdeki günlerde bizzat Florya’ya gidip, takıma destek olmaya hazırlanıyor. Hem oyunculara hem de teknik heyete moral verecek olan Başkan, Jan Olde Riekerink’le de özel olarak görüşecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ