MENÜ

"Başkan dediğin kaçmamalı"

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden Affan Keçeci, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, CSKA Moskova maçı dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan olaylar sırasında kaçtığını ileri sürerek, "Bir Beşiktaşlı başka bir Beşiktaşlı'dan kaçmaz" dedi.

"Başkan dediğin kaçmamalı"

Keçeci, Radyospor’a yaptığı açıklamada, yaşanan olayları tasvip etmediğini anlatarak, "Bunları yapanlar Beşiktaş Genel Kurulu üyesi iseler, Haysiyet Divanı’na verilmelerini rica ediyorum. Beşiktaş’ta bu tip olaylar sıkça yaşandı. Süleyman Seba’nın yönetiminde 6 yıl görev yaptım. Son dönemimiz de 1998-2000 yıllarıydı. Kongre bitti ve maça gittik, ’Seba istifa’ diye bağırıldı. Daha sonra Serdar Bilgili’ye karşı bir hareket oldu. Bilgili’ye karşı yapılan hareketten sonra Beşiktaş’ta Yıldırım Demirören başkan oldu" diye konuştu.

Affan Keçeci, Futbol Federasyonu başkanvekilliği yaptığı dönemde Yıldırım Demirören’in, kendisini BJK İnönü Stadı protokol tribününde yalnız bıraktırdığını ifade ederek, şunları kaydetti:
"Demirören, 2,5 yıl önce ben Futbol Federasyon’u başkanvekiliyken, Kasımpaşa maçı öncesi talimat verdi, protokol tribününde beni yalnız bıraktırdı. 5-10 kişi de beni istifaya davet eden tezahüratlar yaptı. Buna rağmen o tribünü terk etmedim, maç bitine kadar kaldım. Şimdi üzüldüğüm bir nokta var. Bana anlattılar; Yıldırım Demirören, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki olaylar sırasında kaçmış. Beşiktaş Başkanı, kendisine yapılan bu tip hareketlerden dolayı kaçmaz. Orada saldırganların karşısına dikilmeli. Nedeni nedir, onu öğrenmeli. Beşiktaş Başkanı’nın kaçmasını kendime yediremedim ve buna son derecede üzüldüm. Tarih tekerrürden ibarettir, bir Beşiktaşlı diğer bir Beşiktaşlı’dan kaçmaz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ