MENÜ

"Başımız dik gidiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Samsunspor'da Teknik Direktör Vladimir Petkovic iddialı.

"Başımız dik gidiyoruz"

Bugünü izin yaparak geçiren Kırmızı-Beyazlılarda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığını belirten teknik direktör Vladimir Petkovic, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, hafta içindeki Galatasaray maçı hazırlıklarında futbolcuların istekli ve arzulu olmalarının kendisini memnun ettiğini söyledi.

Amaçlarının Galatasaray karşısında iyi bir oyun ortaya çıkarmak olduğunu ifade eden Petkovic, "İstanbul deplasmanına başımız dik gidiyoruz. Bu da bizim için çok önemli. İlk maçta aldığımız sonuç bu konuda bizim emin adımlarla devam etmemizi sağlıyor" diye konuştu.

Galatasaray'ın şampiyonluğun önemli rakiplerden biri olduğunun altını çizen Teknik Direktör Petkovic, "Belki 10 maç oynasak, 9'unu Galatasaray kazanabilir. Ancak bu maçta onların karşısında top aldırmayan, onların oyun içinde mücadelesini bozan ve oyun felsefesini sahaya yansıtan bir takım olursak, neden Galatasaray'ı yenmeyelim. Amacımız oraya gidip, iyi bir oyun ortaya çıkarmak ve rakibi mağlup etmek" dedi. Petkovic, ayrıca Galasataray'dan transfer edilen Mustafa Sarp'ın son bir haftada fiziksel çalışmalarda yüksek kapasiteye geldiğini de belirtti.

MURAT SANDIKÇI - SAMSUN / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ